Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο το επόμενο PS5 Showcase, έρχονται ανακοινώσεις στις 16/09

*
Σάββατο μεσημέρι, λίγο περίεργη μέρα και ώρα για μεγάλες ανακοινώσεις, παρόλα αυτά η Sony μας ενημερώνει για το επόμενο PS5 Showcase. Σύμφωνα με σχετική δημοσίευση στο PlayStation Blog, η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, ώρα Ελλάδας 23:00 μμ.

Λίγο πριν το λανσάρισμα του PlayStation 5, η Sony θέλει να δώσει στο κοινό μια ακόμα ευκαιρία να ρίξει μια ματιά στους τίτλους που θα συνοδεύσουν το λανσάρισμα του PlayStation 5 αλλά και πέρα από αυτό.


Μάθετε τα πάντα για το PS5


Το show θα έχει διάρκεια περίπου 40 λεπτά και θα υπάρχουν updates όχι μόνο για παιχνίδια των Worldwide Studios αλλά και κορυφαίων συνεργατών της Sony. Επιπλέον, ελπίζουμε να αποκαλυφθούν πληροφορίες όχι μόνο για την τιμή των δύο μοντέλων αλλά και για το πότε θα ξεκινήσουν οι προ-παραγγελίες.

Μείνετε συντονισμένοι. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*