Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο: Physical μόνο για δημοσιογράφους το Tokyo Game Show 2021

*
Η διοργανώτρια αρχή του δημοφιλούς show ανακοίνωσε πως και το Tokyo Game Show 2021 θα διοργανωθεί online και χωρίς φυσική παρουσία κόσμου. Οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης αποκάλυψαν πως ούτε φέτος θα μπορέσουν να την επισκεφθούν απλοί καταναλωτές, μιας και η κατάσταση με τον κορονοϊό δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο. Τα online meetings μπορούν να οριστούν από τις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ οι online εορταστικές εκδηλώσεις θα διαρκέσουν από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 3 Οκτωβρίου. Το κεντρικό μότο της έκθεσης θα είναι φέτος «We’ll always have games», θέλοντας να εκφράσει πως το μήνυμα πως όλα θα επιστρέψουν στα φυσιολογικά επίπεδα και πως τα games θα είναι πάντα πρωταγωνιστές. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που το Tokyo Game Show θα διεξαχθεί online, με αρκετό περιεχόμενο σε μορφή streaming, ενώ οι δημοσιογράφοι και οι influencers θα μπορούν να επισκεφθούν τον εκθεσιακό χώρο (περιορισμένα, και με όλα τα μέτρα ασφαλείας) για να δουν τα νέα demos και να κάνουν τις συνεντεύξεις τους.



Το Tokyo Game Show έχει καταφέρει να συγκεντρώνει πάνω από 250 χιλιάδες θεατές για 7 συνεχόμενα χρόνια (από το 2013), ενώ το περιεχόμενο του περσινού online event παρακολούθησαν πάνω από 31.6 εκ. θεατές. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*