Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Atari ανακοίνωσε τη δημιουργία δύο τμημάτων, των Gaming Division και Blockchain Division

*
Πολλές αλλαγές στο εσωτερικό της τμήμα ανακοίνωσε η Atari, η οποία προχωρά στη δημιουργία Gaming Division και Blockchain Division. Συγκεκριμένα, η γνωστή εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο μέχρι τώρα επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου της, Wade J. Rosen, ανέλαβε πλέον τη θέση του Chief Executive Officer, ενώ σημείωσε και το χωρισμό των δύο τμημάτων. Το κομμάτι του Gaming Division θα έχει την ευθύνη για τις δημιουργίες games, την επέκταση των franchises και την διατήρηση της κερδοφορίας με τα παιχνίδια, το VCS και το licensing. Στόχος της εταιρείας είναι να συνεχίσει την ανάπτυξη free-to-play mobile games και να κάνει και στροφή προς τις κονσόλες και το PC.

Σε ό,τι αφορά το VCS θέλει να συνεχίσει την υποστήριξη με first party και third party περιεχόμενο, παρέχοντας και στους δημιουργούς ακόμη περισσότερα εργαλεία. Τέλος, σε ό,τι αφορά το licensing θα προσπαθήσει να συνεχίσει να κάνει αναγνωρίσιμα τα δημοφιλή brands της εταιρείας. Από την άλλη πλευρά, το Blockchain Division θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί όλες τις επιλογές στα crypto και blockchain enabled games. Μάλιστα, εξετάζεται αν αυτός ο τομέας μπορεί να αυτονομηθεί και πλήρως στο άμεσο μέλλον.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*