Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Gamefreak παρουσιάζει νέο gameplay βίντεο του αποκλειστικού στο Nintendo Switch Little Town Hero

*
Το νέο παιχνίδι της Gamefreak, Little Town Hero, έρχεται αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 16 Οκτωβρίου 2019 και για να γιορτάσει την κυκλοφορία του, το στούντιο έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο όπου παρουσιάζει το gameplay του παιχνιδιού και συγκεκριμένα την πόλη με το ίδιο όνομα και το σύστημα μάχης. Εν συντομία, στο Little Town Hero όταν ξεκινάμε μια μάχη ο ήρωας σκέφτεται μια ιδέα, αλλά όταν αυτή δε γίνεται να μετατραπεί σε δράση τότε ονομάζεται Izzat, με την χρήση ενός συγκεκριμένου υλικού, μπορούμε να μετατρέψουμε το Izzat, σε δράση με την ονομασία Dazzit. Βασικός στόχος του συστήματος μάχης είναι να βάλουμε δυο Dazzits να αναμετρηθούν μεταξύ τους.

Κάθε Dazzit έχει μια τιμή επίθεσης και άμυνας και όταν ένα από τα δυο είναι καλύτερο σπάει το άλλο. Όταν όλα τα Dazzits τελειώσουν ο γύρος τελειώνει και ένας νέος αρχίζει. Ο στόχος στο νέο γύρο είναι η εξόντωση όλων των αντίπαλων Dazzits χωρίς να ξεμείνουμε εμείς.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*