Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony ετοιμάζει δυναμικό μπάσιμο στο mobile gaming με τίτλους του PlayStation

*
Φαίνεται ότι η Sony ετοιμάζεται να κάνει γερό μπάσιμο στην αγορά του mobile gaming, έχοντας ως όπλα τις μεγαλύτερες επιτυχίες του PlayStation. Αγγελία εργασίας για τη θέση του Head of Mobile, PlayStation Studios, SIE, αποκαλύπτει τα πλάνα της εταιρείας να μεταφέρει τα πιο δημοφιλή της franchises σε φορητές συσκευές. Επιπλέον, προβλέπεται ότι θα δημιουργηθεί ένα νέο τμήμα στο εσωτερικό των PlayStation Studios.

Όσον αφορά το τι θα πρέπει να περιμένουμε, ξεκινάμε από γεγονός ότι τα πιο δημοφιλή franchises της Sony περιλαμβάνουν το Uncharted τη σειρά The Last of Us, το Gran Turismo, το God of War αλλά και το Ratchet & Clank. Το πως θα γίνει η μεταφορά τους κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει. Επιπλέον, αυτός που θα επιλεχθεί για το πόστο θα πρέπει να παρουσιάσει ένα πλάνο για τα επόμενα 3 ως 5 έτη.


Η Sony έχει ήδη ένα mobile publishing label, την PlayStation Mobile, Inc., που έχει προσφέρει στο κοινό το PlayStation app, το PS Remote Play app, το Run Sackboy! Run!, το top-down puzzle game Uncharted: Fortune Hunter, το AR app God of War | Mimir's Vision και μια σειρά από τίτλους PlayStation 4 PlayLink titles, όπως το Hidden Agenda της Supermassive και το Erica της Flavourworks. Η PlayStation Mobile, Inc. έχει ακόμα χρησιμοποιηθεί για την κυκλοφορία των Horizon Zero Dawn, Everybody's Gone to the Rapture και Days Gone σε PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*