Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα ψηφιακή πλατφόρμα πώλησης video games από τη Discord

*
Το να μπορέσει κάποιος να ανταγωνιστεί το Steam μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, όμως η Discord αποφάσισε να εγκαινιάσει το δικό της ψηφιακό κατάστημα πώλησης video games. Η πλατφόρμα βρίσκεται σε φάση beta και μέσω αυτής, οι χρήστες του Discord θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τίτλους από publishers όπως οι THQ και Deep Silver αλλά και παιχνίδια από indie publishers όπως η Raw Fury (Bad North, Sable και The Last Night). Ακόμα, από τη λίστα των διαθέσιμων για την ώρα τίτλων ξεχωρίζουν οι Frostpunk, Hollow Knight και Dead Cells. Όσοι συμμετέχουν στη beta θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν και μια αναβαθμισμένη έκδοση του Discord Nitro. Η συνδρομή για το Discord Nitro (Κάτι σαν το Xbox Live Gold), ανέρχεται στα $4,99 μηνιαίως ή $49,99 για ένα έτος. Ανάμεσα στα παιχνίδια που έχουν πρόσβαση οι συνδρομητές είναι τα Saints Row: The Third, Metro: Last Light Redux και Darksiders: Warmastered Edition.



Όσοι indie developers τώρα αποφασίσουν να λανσάρουν τα παιχνίδια τους αποκλειστικά στο Discord, μέσω του νέου προγράμματος χορηγιών "First on Discord", θα έχουν ως αντάλλαγμα οικονομική ενίσχυση για τα μελλοντικά τους projects. Μετά από 90 ημέρες, οι εταιρείες ανάπτυξης θα έχουν το δικαίωμα να κυκλοφορούν τα παιχνίδια τους και σε άλλες πλατφόρμες. Ένα ακόμα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι το "Universal Library". Αυτό θα επιτρέπει στους χρήστες να εκκινούν οποιοδήποτε παιχνίδι μέσω του Discord, ακόμα και αν αυτό χρησιμοποιεί διαφορετικό launcher. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*