Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Που και πως θα μοιραστούν τα Legendary Pokemon στην Ελλάδα το 2018

*
Η CD Media, ο επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων Nintendo στην Ελλάδα, ανακοίνωσε το πρόγραμμα διανομής των Legendary Pokemon για το 2018. Συγκεκριμένα, ανά μήνα θα υπάρχουν διαθέσιμα δύο, τα οποία οι χρήστες μπορούν να παραλάβουν από τα σχετικά Mini Kiosks που θα βρουν στους συνεργάτες της εταιρείας. Στον κωδικό με το σχετικό κωδικό θα υπάρχουν και οι ειδικές οδηγίες. Mini Kiosks μπορούν να βρουν οι καταναλωτές στα καταστήματα λιανικής: Public, Seven Spots, Ψηφιακό Μαγαζάκι, Toys-Shop.gr, Gamescom.gr, Game Explorers, Console Club, Alemax Toys, Game Way Ιωάννινα, X-Play, Astron Game Club και Techaway.



Τα πρώτα Pokemon που θα διανεμηθούν θα είναι τα Dialga (Pokemon Moon και Pokemon Ultra Moon) και Palkia (Pokemon Sun και Pokemon Ultra Sun) από τις 13 έως και τις 28 Φεβρουαρίου. Από εκεί και έπειτα, θα ακολουθήσουν τα:

Μάρτιος: HEATRAN / REGIGIGAS
Απρίλιος: RAIKOU / ENTEI
Μάιος: XERNEAS / YVELTAL
Ιούνιος: SHINY ZYGARDE
Ιούλιος: TORNADUS / THUNDURUS
Αύγουστος: GROUDON / KYOGRE
Σεπτέμβριος: LATIOS / LATIAS
Οκτώβριος: RESHIRAM / ZEKROM
Νοέμβριος: HO-OH / LUGIA

Περισσότερες πληροφορίες για τα Legendary Pokemon που έρχονται μέσα στο 2018 μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του franchise
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*