Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα χέρια της Disney, 3 από τα 5 κορυφαία brands των αμερικανικών mobile games

*
Τη θέση της Disney ως σημαντικό παράγοντα για το mobile gaming στις ΗΠΑ αναδεικνύει νέα έρευνα της Newzoo. Η εταιρεία σημειώνει πως σύμφωνα με στοιχεία που έχει συλλέξει από την Apptopia, η γνωστή εταιρεία κατέχει τις 3 από τις 5 κορυφαίες σε κερδοφορία σειρές mobile games. Το 2020 συγκεκριμένα, το Marvel Universe ήταν το πρώτο με παιχνίδια που έφεραν έσοδα 175 εκατομμυρίων δολαρίων. Το πιο εμπορικό ήταν το Marvel Strike Force που κατάφερε να δημιουργήσει έσοδα της τάξης των 90.5 εκ. δολαρίων μέσω των in-game αγορών. Στη συνέχεια ακολούθησαν τα Star Wars και Mickey Mouse, τα οποία πέτυχαν έσοδα της τάξης των 107.7 εκ. και 54.2 εκ. δολαρίων αντίστοιχα. Στις άλλες δύο θέσεις που απομένουν για την πρώτη πεντάδα κατέληξαν τα DragonBall (113.9 εκ. δολάρια) και Game of Thrones (85.2 εκ. δολάρια).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*