Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη μάχη ενάντια στα loot boxes και η Βραζιλία

*
Οι αρχές της Βραζιλίας ξεκίνησαν έρευνα για την απαγόρευση των loot boxes στη χώρα, έπειτα από παρότρυνση του National Association of Child and Adolescent Defense Centers (ANCED). Όπως δημοσιεύει το The Esports Observer, η επιτροπή συμφωνεί πως οι αγορές εντός παιχνιδιών έναντι πραγματικών χρημάτων όταν δεν υπάρχει εξ' αρχής ακριβή γνώση για το "προϊόν που πωλείται είναι μια μορφή τζόγου και αυτό είναι παράνομο στη Βραζιλία.

Η έρευνα στοχεύει εταιρείες που πουλάνει loot boxes, όπως οι Activision, EA, Konami, Nintendo, Riot Games, Ubisoft, Tencent και Valve. Ανάμεσά τους και publishers παιχνιδιών για φορητές συσκευές, όπως η Garena, με το τοπικό έντυπο The Enemy να αναφέρει ότι έχει ζητηθεί από την εταιρεία να σταματήσει τις συναλλαγές που έχουν να κάνουν με loot box μέχρι νεωτέρας.


Αν εγκριθεί η απαγόρευση, η κυβέρνηση της Βραζιλίας θα μπορεί να επιβάλει στις εταιρείες πρόστιμα που ανέρχονται σε περίπου $700.000 δολάρια ημερησίως.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*