Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για ανακοίνωση remaster του Legacy of Kain: Soul Reaver

*
Φήμες που ξεκίνησαν από έναν Xbox insider θέλουν την Crystal Dynamics να ανακοινώνει remaster του Legacy of Kain: Soul Reaver πριν τελειώσει το 2021. Η εταιρεία εστιάζει την τρέχουσα περίοδο στο επερχόμενο υλικό του Marvel’s Avengers με τα υπόλοιπα IPs της να έχουν μπει στον πάγο. Η μοίρα του Legacy of Kain είναι άγνωστη αυτήν τη στιγμή και παραμένει έτσι από τη στιγμή που η Eidos εξαγοράστηκε από τη Square Enix.

Οι φήμες για την αναγέννηση του Legacy of Kain: Soul Reaver εμφανίστηκαν στο The Xbox Era από τον insider Shpeshal Nick. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως οι όποιες αναφορές υπάρχουν στο θέμα έρχονται από την ίδια έμπιστη πηγή που προέβλεψε το reboot του Quake franchise. Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως πρόκειται για remaster και όχι για remake.

Μένει να δούμε αν θα έχουμε μια επίσημη ανακοίνωση στους επόμενους μήνες, καθώς οι παραπάνω φήμες μόνο σιγουριά δεν μας προσφέρουν. Το Legacy of Kain: Soul Reaver κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 1999 για PlayStation, Dreamcast και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*