Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

10 εκατομμύρια αντίτυπα πούλησε το Metro Exodus, το 202Χ έρχεται το επόμενο game της σειράς

*
Η 4A Games ανακοίνωσε στο πλαίσιο της πέμπτης επετείου από την κυκλοφορία του Metro Exodus πως το τελευταίο αυτό game της σειράς πούλησε 10 εκατομμύρια αντίτυπα. Η προηγούμενη αναφορά για τις πωλήσεις είχε γίνει τον περασμένο Μάρτιο, όπου και είχε αγγίξει τα 8,5 εκατομμύρια αντίτυπα. Η εταιρεία εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και μίλησε και για το μέλλον που έχει ήδη προγραμματίσει για το franchise.

Το Metro Awakening VR θα κυκλοφορήσει για πλατφόρμες VR (PlayStation VR2, Meta Quest 2, Meta Quest 3) το 2024 με την υπογραφή της Vertigo Games (Arizona Sunshine). Ο τίτλος θα είναι prequel του Metro 2033 και έρχεται με ξεχωριστό story και σενάριο του δημιουργού της σειράς, Dmitry Glukhovsky. Σε αυτό, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Serdar, ενός γιατρού που ψάχνει να επανενωθεί με τη γυναίκα του και ταξιδεύει σε επικίνδυνες περιοχές της μετα-αποκαλυπτικής Μόσχας.


Η παρακάτω εικόνα μοιράστηκε από την ομάδα ανάπτυξης και παρουσιάζει ενδιαφέρον μιας και δείχνει και το επόμενο παιχνίδι της σειράς που θα έρθει σε μία χρονιά που βλέπουμε πως ξεκινάει από 202 και έχει έναν ακόμη αριθμό, άρα θα πρέπει να την περιμένουμε από το 2025 έως και το 2029. Το τελευταίο ψηφίο είναι θαμπό και δεν φαίνεται καθαρά.



Υπενθυμίζεται πάντως πως ο γνωστός insider Tom Henderson ισχυρίστηκε πριν από ένα χρόνο πως το επόμενο Metro είναι ήδη fully playable, άρα η κυκλοφορία του ίσως και να μην είναι πολύ μακριά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    4A Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Deep Silver

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Enarxis

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*