Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

3,4 εκατομμύρια PlayStation 5 διέθεσε η Sony τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του

*
Σύμφωνα με την Digitimes τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του PlayStation 5, η Sony παρέδωσε στα καταστήματα, 3,4 εκατομμύρια κονσόλες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η παραγωγή αναμένεται να φτάσει τις 18 εκατομμύρια μονάδες το 2021 με την βοήθεια της Taiwan Semiconductor Manufacturing Company, όπου μαζί με την AMD θα παράγουν τους επεξεργαστές του PlayStation 5.
Το PlayStation 5 παραμένει sold out σε Ευρώπη και Αμερική, με ελάχιστο restock ανά διαστήματα, το οποίο φυσικά εξαφανίζεται άμεσα.

Στην Ιαπωνία, τα καταστήματα που συνεργάζονται με την Sony διοργανώνουν λοταρίες ώστε να πουλήσουν τις λιγοστές κονσόλες που έχουν στην διάθεση τους. Αν και αρχικά είχε δοθεί έμφαση στις αγορές τις Ευρώπης και την Αμερικής, από τον Ιανουάριο του 2021 θα παραδοθεί μεγαλύτερο κομμάτι της παραγωγής στην ασιατική αγορά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paul_13
    • Πραγματικά λίγες κονσόλες βγήκαν στην αγορά, παρά το ότι λέγανε ότι ο κορονοϊος δεν θα επηρεάσει την παραγωγή τους.

*