Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ben Irving: Ο lead producer του Anthem φεύγει από τη BioWare

*
Ο Ben Irving, lead producer του Anthem, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη BioWare μετά από 8 χρόνια συνεργασίας. Μέσα από το σχετικό tweet του σημείωσε πως η BioWare ήταν ένα στούντιο στο οποίο ήθελε να εργαστεί από την πρώτη στιγμή που έπαιξε το Baldur’s Gate και κάτι τέτοιο συνέβη το 2011.

Έχει εργαστεί και στο Star Wars: The Old Republic και στην ανάρτησή του σημείωσε επίσης πως το Anthem έχει λαμπρό μέλλον, καθώς η ομάδα που βρίσκεται πίσω του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχα. Προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις για το επόμενο στάδιο της καριέρας του, αλλά κάτι μας λέει πως θα το μάθουμε σχετικά σύντομα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • braveheart1980
    • Είτε φταίει είτε όχι πλήρωσε μοιραία το μάρμαρο για τον πάτο του Anthem. Ο τίτλος πάντως αν και ΔΕΝ τον έχω παίξει, φαίνεται να έχει potential με κάποιες αλλαγές πάντα

*