Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Cross-play και custom game browsing και αρκετά ακόμη έρχονται στο Halo: The Master Chief Collection

*
Η 343 Industries ανακοίνωσε την υποστήριξη cross-play στο Halo: The Master Chief Collection ανάμεσα σε κατόχους του τίτλου σε PC και Xbox One. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που θα προστεθούν με μελλοντικό update είναι ένας custom game browser, το PC file share, περισσότερες επιλογές για γραφικά και ήχο ανά τίτλο, υποστήριξη για mouse και keyboard στο Xbox One και αρκετά ακόμη. H αποκάλυψη αυτής της ενημέρωσης έγινε μέσω του Waypoint της ομάδας ανάπτυξης και όλα τα παραπάνω θα προσφερθούν στους gamers μέσα στο 2020. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ακριβή ημερομηνία, αλλά σίγουρα τα περιμένουμε όλα με μεγάλη αγωνία. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο νεότερο blog post της εταιρείας, εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*