Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Crystal Dynamics: «O Spider-Man θα είναι ο μοναδικός platform exclusive χαρακτήρας»

*
Μετά τις διαμαρτυρίες των φίλων του Xbox για το αρκετό αποκλειστικό περιεχόμενο της έκδοσης PS4, η Crystal Dynamics πήρε θέση για το Marvel’s Avengers αποκλείοντας το κάτι παραπάνω. «Ο Spider-Man είναι ο μόνος αποκλειστικός χαρακτήρας σε μια πλατφόρμα που θα έχουμε στο παιχνίδι», σημείωσε ο επικεφαλής του studio, Scott Ammos. Μάλιστα, επισήμανε πως η εμφάνιση του Spider-Man ήρθε εξαιτίας της συνεργασίας μεταξύ PlayStation και Marvel. «Το Marvel’s Avengers θα έχει αρκετούς χαρακτήρες για αν εξερευνήσουν οι παίκτες τον κόσμο. Ανακοινώσαμε πρόσφατα και τον Hawkeye και θα έρθουν και άλλοι», σημείωσε συμπληρωματικά. Το Marvel’s Avengers είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου για PC, PS4, Xbox One και Google Stadia, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν και εκδόσεις για τα PS5 και Xbox Series X.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*