Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Πολλές νέες πληροφορίες για το επερχόμενο Elden Ring (trailer)

Προς μεγάλη έκπληξη όλων, το Elden Ring αποκαλύφθηκε επισήμως την προηγούμενη βδομάδα κατά τη διάρκεια του Summer Games Fest και έκλεψε την παράσταση. Ευτυχώς, νέες πληροφορίες συνεχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια διαρκώς, οι οποίες μάλιστα προέρχονται από τον ίδιο τον δημιουργό των τίτλων soulsborne, Hidetaka Miyazaki.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, το Elden Ring διαδραματίζεται στον κόσμο The Lands Between. Η διαφορά αυτού του νέου setting με εκείνα των προκατόχων του πολυαναμενόμενου τίτλου δεν είναι άλλη από την τεράστια κλίμακα του κόσμου. Ο χάρτης είναι αχανής και αφήνει άφθονο περιθώριο για εξερεύνηση, αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που για πρώτη φορά στη σειρά, οι παίκτες θα έχουν mounts στη διάθεση τους. Ο κόσμος θα χωρίζεται σε έξι βασικές περιοχές, κάθε μία από τις οποίες θα διοικείται από έναν demigod, NPCs που θα αποτελούν και τα βασικά bosses του παιχνιδιού. Οι περιοχές αυτές έχουν τοποθετηθεί στο χάρτη με τέτοιο τρόπο, που προτείνουν τη σειρά με την οποία οι παίκτες θα μπορούσαν να τις αντιμετωπίσουν, χωρίς αυτό όμως να τους υποχρεώνει. Ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει το δικό του, διαφορετικό μονοπάτι. Επιβεβαιώθηκε και η ύπαρξη ενός κεντρικού hub, πράγμα που ισχύει στα τελευταία παιχνίδια του Miyazaki, μέσω του οποίου θα μπορείτε να κατευθύνεστε στις προαναφερθείσες έξι περιοχές, ενώ στη διαδρομή θα κληθείτε να εξερευνήσετε κάστρα, κατακόμβες, οχυρά και πολλά άλλα.

Το σύστημα μάχης θα αποτελεί ένα υβρίδιο μεταξύ των τίτλων soulsborne και του πιο πρόσφατου Sekiro: Shadows Die Twice, καθώς ο χαρακτήρας θα μπορεί να κάνει jump, πράγμα που θα τον βοηθάει να αποφεύγει επιθέσεις εχθρών, ενώ οι κινήσεις θα είναι γρήγορες, θα στηρίζονται αρκετά στη χρήση ειδικών ικανοτήτων – έως και 100 διαφορετικών- , αλλά και μαγείας. Μία νέα ενδιαφέρουσα λειτουργία θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να κάνουν summon τα πνεύματα εχθρών που έχουν ήδη εξοντώσει, για να τους βοηθήσουν στη μάχη, πράγμα που θα διευκολύνει αρκετά ορισμένες απαιτητικές μάχες. Φυσικά, δεν θα λείπει το character customization και ο τίτλος θα διαθέτει και μία μορφή multiplayer co-op, η νοοτροπία του οποίου θα στηρίζεται αρκετά στο lore του παιχνιδιού.


Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και το gameplay trailer που αποκαλύφθηκε στο Summer Games Fest.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    From Software

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Bandai Namco Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*