Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Game trials διάρκειας 30 λεπτών δοκιμάζει το Google Stadia

*
Οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας cloud gaming Google Stadia αναζητούν συνεχώς νέους τρόπους για να προσελκύσουν το κοινό. Αυτή το φορά, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας 9to5Google, προστέθηκε η δυνατότητα δοκιμής παιχνιδιών για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Για αρχή μπορείτε να κάνετε sign in με τον λογαρισμό που έχετε στη Google και να παίξετε για 30 λεπτά το Hello Engineer.

Επιπλέον η Google έχει προσθέσει μια νέα ιστοσελίδα, την οποία θα μπορείτε να επισκέπτεστε με σκοπό να ενημερώνεστε για μελλοντικά demos. Σε περίπτωση που στη συνέχεια θελήσετε να αποκτήσετε το Hello Engineer για Google Stadia, αυτό θα σας κοστίσει €19,99 ή μπορείτε να γίνετε συνδρομητές Google Stadia Pro, οπότε η πρόσβαση στον τίτλο θα είνα δίχως επιπλέον κόστος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*