Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay Trailer για το Dead Cells: Barrels o' Fun

Όντας αναμφίβολα ένα από τα πιο καταξιωμένα παιχνίδια στον κόσμο των indies, το Dead Cells έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές, ενώ κατάφερε να πουλήσει πάνω από 3 εκατομμύρια αντίτυπα. Το γεγονός αυτό δεν σταμάτησε τους developers του τίτλου στην Motion Twin από το να συνεχίσουν να τον συντηρούν, αφού προσφέρουν συνεχώς στους παίκτες νέο δωρεάν περιεχόμενο, αλλά και διάφορες τεχνικές βελτιώσεις.

Το νέο δωρεάν update με τίτλο Barrels o’ Fun προσθέτει πολλές νέες λειτουργίες, ταυτόχρονα εισάγοντας στο παιχνίδι διάφορες βελτιώσεις quality-of-life, αλλά και bug fixes. H πρώτη και σημαντικότερη προσθήκη στο παιχνίδι δεν είναι άλλη από τη νέα του περιοχή, που ονομάζεται Derelict Distillery, η οποία αποτελεί έναν ακόμα πανέμορφο χάρτη, δίνοντας την αίσθηση ενός παλιού αποστακτηρίου. Δύο ολοκαίνουργια όπλα, τα Barrel Launcher και Tesla Coil περιμένουν να τα χρησιμοποιήσετε για να εξολοθρεύσετε τους νέους επικίνδυνους εχθρούς. Το κερασάκι στην τούρτα του νέου update, όμως, αποτελεί μία 8-bit εκδοχή του ήδη εξαιρετικού soundtrack του Dead Cells, την οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε όποτε το θελήσετε.


Αξίζει να αναφερθεί πως ο τίτλος έχει προστεθεί ήδη στο Xbox Game Pass, ενώ πρόκειται να προστεθεί και στο PS Now αυτόν τον μήνα, γεγονός που υποδεικνύει πως η επιτυχία του παιχνιδιού πρόκειται μόνο να συνεχίσει να μεγαλώνει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*