Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay trailers, πληροφορίες και closed beta για το Project Resistance (Resident Evil Spin-Off)

*
Στο πλαίσιο του Tokyo Game Show 2019, η Capcom δημοσίευσε ένα νέο gameplay trailer, πληροφορίες και closed beta για το Project Resistance, το Resident Evil Spin-Off game που ετοιμάζει. O τίτλος ανήκει στην κατηγορία των asymmetric multiplayer games με 4 χαρακτήρες να καλούνται να ξεφύγουν από ένα κτίριο, όπου όλα ελέγχονται από έναν πέμπτο, τον Mastermind. Το gameplay περιλαμβάνει μια μείξη στοιχείων επίλυσης γρίφων και μάχης που συναντάμε σε παιχνίδια της σειράς Resident Evil, ενώ ο Mastermind μπορεί να τοποθετεί παγίδες, να χρησιμοποιεί κάμερες ασφαλείας ως όπλα και να διαχειρίζεται το περιβάλλον για να κάνει την έξοδο των αντιπάλων του όσο το δυνατόν πιο δύσκολη. Κάποια στοιχεία θυμίζουν το ZombiU.



Το Project Resistance αναπτύσσεται τόσο από την ίδια την Capcom, όσο και από την NeoBards Entertainment, την εταιρεία που έχει δουλέψει στα ports της σειράς Resident Evil για το Nintendo Switch. Ο τίτλος χρησιμοποιεί την RE Engine και η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε πως θα «τρέξει» μια closed beta από τις 4 έως και τις 7 Οκτωβρίου σε PS4 και Xbox One. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ https://www.project-resistance.com/en/news/cbt.html.  

Δείτε το gameplay overview trailer.


Δείτε μερικά ακόμη gameplay trailers.






Το Project Resistance θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • morakis-g
    • Δεν θα έλεγα όχι σε ένα remake του RE3 ή ακόμα και...Dino Crisis εεεε?! Γιατί όχι. Και τι πήραμε; Παιδιά πραγματικά φαίνεται για αρπαχτή.
      Καλύτερα ένα remake του Umbrella Corps...χεχε

*