Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έκλεισε η εξαγορά Activision-Blizzard: Το CMA έδωσε κι αυτό το «πράσινο φως»

*
Η εξαγορά των 68,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων που φέρνει την Activision Blizzard στα χέρια της Microsoft και του Xbox ολοκληρώνεται, αφού ξεπεράστηκε και το τελευταίο εμπόδιο του CMA στη Μ. Βρετανία. Η υπηρεσία εξέτασε την αναθεωρημένη πρόταση της αμερικανικής εταιρείας και έδωσε το «πράσινο φως» για να προχωρήσει. Το CMA σημειώνει πως η συμφωνία προχωράει με το θέμα του cloud streaming εκτός (αυτό πήγε στην Ubisoft) και μάλιστα η υπηρεσία σημειώνει πως η κίνηση της Microsoft θα βοηθήσει τον ανταγωνισμό, μεγαλώνοντας και την αγορά του cloud gaming.



O Brad Smith τοποθετήθηκε εκ μέρους της Microsoft και δήλωσε χαρούμενος από την απόφαση του CMA. «Προσπεράσαμε και το τελευταίο εμπόδιο για να κλείσουμε την εξαγορά, η οποία πιστεύουμε πως θα βοηθήσει τους παίκτες και την παγκόσμια βιομηχανία του gaming».



Η απόφαση αυτή κλείνει μια υπόθεση που έχει ήδη καταγράψει 20 μήνες μαχών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • deathwalker
    • Παρασκευή και 13ς πολύ καλή ημέρα και κακά νέα για τα Sony funboys! Και μόνο που θα έχουμε day one game pass όλα τα game της εταιρίας μου αρκεί για να έχω το ps 5 για κανένα 2 exclusive. Το pass πλέον αλλάζει επίπεδο και ξεφύγει κατά πολύ από οποιονδήποτε ανταγωνιστή εκεί έξω. Σούπερ νέα για όλους τους Χμποξαδες και όχι μόνο!

*