Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Microtransactions και διαφημίσεις εντός των παιχνιδιών σκέφτεται να προσθέσει το Netflix

*
Λέγεται ότι τα μελλοντικά πλάνα του Netflix is περιλαμβάνουν πληρωμές εντός των εφαρμογών και διαφημίσεις στα παιχνίδια που προσφέρει στους συνδρομητές του, σε μια προσπάθεια να αυξήσει τα κέρδη του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, τα διευθυντικά στελέχη του Netflix είχαν συζητήσεις σχετικά με το πως μπορούν να κερδίσουν χρήματα από τα παιχνίδια, πέρα από εκείνα της συνδρομής, με τις μεθόδους να περιλαμβάνουν microtransactions και διαφημίσεις, τα οποία ο γίγαντας του streming έχει ως τώρα αποφύγει.

Φαίνεται πάντως ότι το Netflix σκέφτεται την προσθήκη διαφημίσεων σε παιχνίδια μόνο για το αντίστοιχο συνδρομητικό πακέτο που τις υποστηρίζει, αλλά και το να προφέρει επιπλέον τίτλους, εκτός από αυτούς της συνδρομής.


Η WSJ σημειώνει πως οι παραπάνω συζητήσεις πραγματοποιήθηκαν πριν λίγους μήνες και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια απόφαση. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*