Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επανασχεδιάζονται τα legendary crests του Diablo Immortal

*
Η ομάδα ανάπτυξης της Activision Blizzard θα επανασχεδιάσει τα legendary crests του Diablo Immortal, για να βοηθήσει τους παίκτες να καταλαβαίνουν τις διαφορές τους.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και στο review μας, στο Diablo Immortal υπάρχουν τα legendary crests με τα οποία μπορείτε να φτιάξετε legendary gems που ΔΕΝ μπορούν να μεταπωληθούν, ενώ με τα eternal legendary crests, τα παράγωγά τους μπορούν να μεταπωληθούν στο in-game shop. Μέχρι και σήμερα δεν υπήρχε τρόπος οι παίκτες να ξεχωρίσουν ποιο από τα δύο είδη αγοράζουν με αληθινά χρήματα.

Ο lead designer του τίτλου, Wyatt Cheng, δήλωσε πως η ομάδα θέλει να δημιουργήσει χρώματα με τα οποία οι παίκτες θα μπορούν να ξεχωρίσουν τις διαφορές, αλλά και να αλλάξει το σχήμα τους προκειμένου οι παίκτες να γνωρίζουν ακριβώς τι προϊόν είναι το καθένα.

Από εδώ και στο εξής, το απλό Legendary Crest θα έχει πορτοκαλί background, ενώ το Eternal Legendary Crest θα διατηρήσει το μωβ που έχει σήμερα. Για τους χρήστες που δυσκολεύονται να διαχωρίσουν τα χρώματα, τα δύο είδη θα έχουν διαφορετικό σχήμα και εμφάνιση στο Market.


O Cheng επιβεβαίωσε επιπλέον πως το νέο update θα λανσάρει ένα νέο UI στην είσοδο του Elder Rift, προκειμένου οι παίκτες να μπορούν να επιλέξουν ποιο/ποια legendary crests θέλουν να χρησιμοποιήσουν. Φυσικά, η ταυτόχρονη χρήση των δύο θα είναι δυνατή.

Το Diablo Immortal, παρά τα προβλήματα του και τις… περίεργες εφαρμογές των microtransactions, έχει καταφέρει να φέρει έσοδα στην Activision Blizzard, καθώς και να αυξήσει τους παίκτες που παίζουν στα συστήματά της. Συγκεκριμένα, η εταιρεία είχε 22 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες μέχρι και τον Μάρτιο του 2022, ενώ μετά το λανσάρισμα του mobile ARPG, οι παίκτες έχουν αυξηθεί σε 27 εκατομμύρια σε μηνιαία βάση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    NetEase Game

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Blizzard Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*