Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony αρνείται να μπει σε συζήτηση για την αύξηση της τιμής του PS5

*
Τον περασμένο Απρίλιο, η Sony προχώρησε σε αυξήσεις τιμών στην Ιαπωνία σε διάφορα προϊόντα της, όπως κάμερες, blu-ray players, headphones και άλλα, εξαιτίας της έλλειψης σε ημιαγωγούς και σε άλλους παράγοντες που έχουν οδηγήσει τις αυξήσεις τιμών σε υλικά και στην παραγωγή.

Σύμφωνα με το VGC, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των οικονομικών πεπραγμένων της Sony, η εταιρεία ερωτήθηκε εάν εξετάζει το ενδεχόμενο να αυξήσει την τιμή στο PS5, όπως έχει συμβεί σε άλλα προϊόντα της. Όπως αναφέρει το VGC, ο executive deputy president και chief financial officer, Hiroki Totoki εξέφρασε πως δεν υπάρχει κάτι την χρονική στιγμή που μπορεί να αναφέρει για τις τιμές, στο ενδεχόμενο μιας πιθανής αύξησης στην τιμή του PS5.

Τα λόγια του Hiroki Totoki μπορεί να ακούγονται ενθαρρυντικά για τους καταναλωτές, ωστόσο η κατάσταση με τις τιμές των τσιπ φαίνεται δύσκολη. Όπως είχε παρουσιάσει τον περασμένο Μάιο, ο αναλυτής της Forrester, Glenn O’Donnell είχε αναφέρει στο CNBC πως αναμένει οι τιμές σε τσιπ να αυξηθούν κατά 10-15% εντός της χρονιάς. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι κατασκευαστές να αυξήσουν τις τιμές σε ηλεκτρικά είδη, αυτοκίνητα, καθώς και αλλά προϊόντα, σύμφωνα με τον O’Donnell.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*