Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft ανακοίνωσε ημερομηνία έναρξης της συνδρομής για το Rocksmith+

*
O τίτλος της Ubisoft Rocksmith, μετατρέπεται από την εταιρεία σε συνδρομητική υπηρεσία με όνομα Rocksmith+. Η εταιρεία ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας σε PC, η οποία είναι η Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022.

Το Rocksmith+ αρχικά είχε προγραμματιστεί για λανσάρισμα το καλοκαίρι του 2021, αλλά η Ubisoft πήρε την απόφαση να το καθυστερήσει βασισμένη στο feedback που έλαβε από τους παίκτες κατά την διάρκεια της closed beta που έγινε. Σχεδόν 12 μήνες αργότερα, η εταιρεία κρίνει πως το Rocksmith+ είναι έτοιμο να λανσαριστεί στην ημερομηνία που προαναφέρθηκε, μέσω του Ubisoft Store. Ο συνδρομητικός τίτλος υπόσχεται μια ευρεία γκάμα από εργαλεία για να βοηθήσει τους παίκτες να βελτιώσουν τις μουσικές τους ικανότητες σε κιθάρα. Τέτοια εργαλεία είναι διαδραστικά μαθήματα με προσαρμοζόμενη δυσκολία, το application Rocksmith+ connect για Android και iOS και πολλά άλλα.


Τo Rocksmith+ θα έρθει με βιβλιοθήκη πάνω από 5.000 τραγουδιών από συνεργάτες όπως η Sony Music και η Universal. Στο λανσάρισμα, οι χρήστες καλούνται να καταβάλλουν το ποσό των £12.99 για έναν μήνα, £34.99 για τρείς μήνες και £84.99 για ένα έτος. Επιπλέον, για τους κατόχους του αρχικού Rocksmith του 2014 αλλά και για τους συμμετέχοντες στην closed beta, δίνεται ένας μήνας δώρο αν αυτοί αγοράσουν το πακέτο των τριών μηνών και τρείς μήνες δώρο αν αγοράσουν το πακέτο των 12 μηνών.

Δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για εκδόσεις του συνδρομητικού τίτλου σε PlayStation και Xbox. Η Ubisoft αναφέρει πως η κυκλοφορία σε smart devices θα γίνει αργότερα το 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*