Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για την έκδοση Early Access του Dune: Spice Wars

*
Η Funcom και η ομάδα ανάπτυξης Shiro Games ανακοίνωσαν ότι, το real-time strategy game Dune: Spice Wars θα γίνει διαθέσιμο για PC (Steam) σε έκδοση Early Access στις 26 Απριλίου 2022.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη έκδοση θα περιλαμβάνει τη "βασική εμπειρία" του παιχνιδιού, με τέσσερεις επιλέξιμες φατρίες, τα ολοκληρωμένα συστήματα πολιτικής, κατασκοπίας και πολέμου αλλά και τρεις διαφορετικές συνθήκες νίκης. Όσο ο τίτλος παραμένει σε κατάσταση Early Access θα γίνουν διαθέσιμα μια σειρά από updates, με νέο περιεχόμενο και λειτουργίες, όπως το multiplayer mode, μια νέα επιέξιμη φατρία, το ολοκληρωμένο campaign, τροποποιήσεις στο balancing αλλά και στα συστήματα του παιχνιδιού.


Το Dune: Spice Wars έχει στοιχεία 4X και έρχεται από τους developers του βραβευμένου Northgard. Τα γεγονότα διαδραματίζονται στον κόσμο του Dune που δημιούργησε ο συγγραφέας Frank Herbert και οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν την παράταξή τους κυρίαρχη στον πλανήτη Arrakis. Το spice είναι το πλέον πολύτιμο υλικό του σύμπαντος. Επεκτείνει τη ζωή, δίνει νέα διάσταση στη σκέψη και κάνει δυνατό το διαστρικό ταξίδι. Θα δημιουργήσετε τη δική σας ιστορία εκπροσωπώντας μια από τις πολλές διαθέσιμες παρατάξεις όπως οι House Atreides και House Harkonnen. Η αντιμετώπιση των εχθρών σας μπορεί να γίνει στο πεδίο της μάχης, όμως πάντοτε υπάρχει ο δρόμος της πολιτικής και της διπλωματίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*