Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κάτοχοι του PlayStation 5 αδυνατούν να παίξουν το Call of Duty: Modern Warfare του 2019

*
Το Call of Duty: Modern Warfare του 2019 αντιμετωπίζει προβλήματα στο PlayStation 5 καθώς πολλοί παίκτες αναφέρουν πως δεν έχουν πρόσβαση στον τίτλο. Το πρόβλημα επεκτείνεται στα τρία διαφορετικά modes του παιχνιδιού, δηλαδή στο Campaign, στο Multiplayer και στο Spec Ops.

Όταν οι παίκτες επιλέγουν ένα από τα τρία αυτά modes, ένα μήνυμα τους ενημερώνει πως δεν έχουν εγκατασταθεί τα απαιτούμενα data packs τους. Στη συνέχεια, όταν δοθεί η εντολή για κατέβασμα των απαιτούμενων data packs, ένα νέο μήνυμα ειδοποιεί ότι η εγκατάσταση έχει ανασταλεί, δίχως να αναφέρεται ο λόγος.

Το εν λόγω πρόβλημα είναι γνωστό στην Activision, καθώς περιέχεται στο bug tracker της σελίδας υποστήριξης της εταιρείας. Η σελίδα ενημερώθηκε τελευταία φορά τον Μάρτιο του 2022, κάτι που σημαίνει πως η Activision γνωρίζει το συγκεκριμένο θέμα εδώ και πολλούς μήνες. Παρόλα αυτά δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο σχετικό patch που θα διορθώνει την κατάσταση.


Ο λόγος φαίνεται πως είναι η ενσωμάτωση του Call of Duty: Warzone στον launcher του Call of Duty: Modern Warfare. Το battle royale mode της σειράς έχει μέγεθος που πλησιάζει τα 200GB και η τεράστια επιτυχία του έχει από καιρό αναγκάσει ένα μεγάλο ποσοστό των developers της Activision να στρέψουν την προσοχή τους σε αυτό. Ένα πιθανό σενάριο είναι να αφαιρεθεί το Warzone από το Modern Warfare μέσω ενός patch όταν κυκλοφορήσει το Call of Duty: Warzone 2. Για την ώρα όμως τίποτα δεν είναι βέβαιο.

Το Call of Duty: Modern Warfare κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Infinite Dreams Inc.

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*