Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ghost Recon Wildlands και Rainbow Six Siege συναντιώνται στο Special Operation 2 update

*
Το πιο πρόσφατο update του Ghost Recon Wildlands έχει έντονο “χρώμα” από το Rainbow Six Siege, αφού η Ubisoft αποφάσισε να συνδυάσει δύο από τα IPs της όπως είχε κάνει και με το Splinter Cell τον περασμένο Απρίλιο. Η λίστα με τις προσθήκες είναι μεγάλη, με αποκορύφωμα το Operation Archangel, μία αποστολή στην οποία ο Twitch αναλαμβάνει να εντοπίσει έναν αινιγματικό Operative. Όσοι παίκτες ολοκληρώσουν επιτυχώς την αποστολή, θα λάβουν σαν ανταμοιβή τα Caveira Gloves που προσφέρουν τη δυνατότητα αποκάλυψης όλων των κοντινών εχθρών στο Campaign Mode. Το Ghost Mode έρχεται για να προκαλέσει ακόμα και τους μεγαλύτερους βετεράνους στο PVE κομμάτι του παιχνιδιού, αφού προσθέτει permadeath, friendly fire και περιορισμό του loadout σε ένα πιστόλι και ένα primary weapon. Μία παραπάνω δυσκολία θα συναντήσουν και οι reload happy φίλοι μας, δεδομένου ότι κάθε φορά που γίνεται reload και o γεμιστήρας δεν είναι άδειος οι σφαίρες που απομένουν εξαφανίζονται.



Δεν είναι όμως όλα στρωμένα με γαϊδουράγκαθα. Οι νέες κλάσεις προσθέτουν ακόμα περισσότερη ποικιλία στην στρατηγική και τους πειραματισμούς των παικτών. Για παράδειγμα, η Surgeon class είναι εξοπλισμένη με το MPD-0 Stim Pistol που έχει δυνατότητες θεραπείας αλλά και ανάνηψης, ενώ η Toxic class ελέγχει ένα drone που εξαπολύει μία επίθεση μεγάλης ακτίνας με βόμβες που φέρουν θειάφι. Επίσης υπάρχουν και δύο νέοι χάρτες, το χιονισμένο Checkpoint map για το Elimination Mode και το μουντό Factory για το Sabotage Mode. Εκτός των νέων μεγάλων χαρακτηριστικών, η νέα ενημέρωση επιφέρει και μια πλειάδα από μικροδιορθώσεις οι οποίες βελτιώνουν την ποιότητα του gameplay όπως η επιλογή απενεργοποίησης των AI teammates στα PVE campaigns και νέα customisation options που αφορούν το πρόσωπο και το φύλο των χαρακτήρων. Ευχάριστη είναι και η προσθήκη νέων emotes, καθώς και Daily Challenges. Τέλος, το Prestige system πέρασε και αυτό από μία γενική αναθεώρηση. Το Special Operation 2 update είναι ήδη διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One και PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*