Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Greek Black Friday: Προσφορές για τη σειρά Assassin’s Creed

*
Η εβδομάδα της Black Friday δεν θα μπορούσε να μην παρασύρει στο διάβα της και τη σειρά Assassin’s Creed και πλέον έχουμε σαφή εικόνα του τι περιμένει τους fans του franchise. Όπως επιβεβαιώσαμε από διάφορες πλευρές, από σήμερα έως και τις 26 του μήνα θα βρείτε στα καταστήματα παιχνίδια της σειράς στην τιμή των €9,99 σε μορφή PCDD (δηλαδή κάρτας με κωδικό για digital download). Τα παιχνίδια που εντάσσονται σε αυτήν την προσφορά είναι τα Assassin’s Creed Syndicate, Assassin’s Creed Unity, Assassin’s Creed Brotherhood και Assassin’s Creed Revelations. Ταυτόχρονα, θα «τρέξει» για παιχνίδια της ίδιας μορφής (PCDD δηλαδή) προσφορά και για το Assassin’s Creed Origins, το οποίο και θα πωλείται από τις 23 έως και τις 26 του μήνα έναντι €44,99 αντί για €59,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*