Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H CD Media διανομέας της Nintendo και στην Τουρκία

*
Η CD Media ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει τη διανομή των προϊόντων της Nintendo στη χώρα μας στις 22 Ιουνίου του 2016 και μετά από σχεδόν δύο χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας στην Ελλάδα, οι δύο πλευρές κάνουν το βήμα παραπέρα με τη δημιουργία της CD Media Turkey. Η νέα εταιρεία αναλαμβάνει τη διανομή και προβολή των προϊόντων της Nintendo στην Τουρκία από τις αρχές του Απριλίου, προλαβαίνοντας με αυτόν τον τρόπο την κυκλοφορία του ιδιαίτερα σημαντικού project Nintendo Labo, αλλά και όσων τίτλων ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες. Η CD Media Turkey θα προσφέρει ακόμη υποστήριξη στους Τούρκους καταναλωτές.



Η CD Media κλείνει με αυτόν τον τρόπο άλλη μια σημαντική συνεργασία σε μια τεράστια αγορά και με τρομερό potential και πλέον έχει τη διανομή προϊόντων εταιρειών όπως η Nintendo, η Ubisoft, η Take 2, η Capcom, η Bethesda και η Square Enix σε χώρες (πέραν της Ελλάδας) όπως η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Κροατία, η Σλοβενία, η Κύπρος, η Βοζνία-Ερζεγοβίνη, η FYROM, η Αλβανία και το Μαυροβούνιο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*