Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H CD Projekt RED αναδιοργανώνεται και εξαγοράζει την Digital Scapes (video)

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στη στρατηγική της CD Projekt RED μετά το απογοητευτικό λανσάρισμα του Cyberpunk 2077. Συγκεκριμένα, η εταιρία αναφέρει πως θα αλλάξει το τρόπο λειτουργίας της έτσι ώστε να καταφέρει να δημιουργεί ταυτόχρονα πολλούς τίτλους AAA και expansions. Την αλλαγή αυτή, την οποία την ονόμασε "στρατηγικό πλαίσιο ανάπτυξης", παρουσιάζει με λεπτομέρειες σε ένα corporate update video. Καθ'όλη τη διάρκεια του βίντεο, η CD Projekt RED τόνισε την συνεχή ανάπτυξη των δύο μεγάλων franchise της - To Witcher και Cyberpunk 2077. Διαλειτουργικές ομάδες θα δουλεύουν σε projects και για τα δύο IPs ταυτόχρονα, με το πλάνο να ξεκινάει το 2022. Ακόμη, η εταιρια θα προσπαθήσει να μεγαλώσει τις ομάδες της, προσλαμβάνοντας περισσότερο κόσμο.

Σε άλλα νέα, η CD Projekt RED εξαγόρασε την ομάδα ανάπτυξης Digital Scapes του Βανκούβερ, η οποία βοήθησε στην δημιουργία του Cyberpunk 2077 και συνεργάζεται με την πολωνική εταιρία από το 2018. Το studio θα μετανομαστεί σε CD Projekt Vancouver και θα είναι το τέταρτο γραφείο της εταιρίας μετά από αυτά στην Βαρσοβία, Κρακοβία και Βρότσλαβ.

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πλάνο της CD Projekt RED.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*