Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Liberation: Για λόγους τοξικής συμπεριφοράς απομακρύνθηκε από την Ubisoft ο Michel Ancel

*
O Michel Ancel ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες την αποχώρησή του από την Ubisoft, ωστόσο, ρεπορτάζ της Liberation σημειώνει ότι απομακρύνθηκε τελικά από την εταιρεία λόγω τοξικής συμπεριφοράς. Ο Ancel βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα και στις εσωτερικές έρευνες που διεξάγονται εδώ και μερικές εβδομάδες στην γαλλική εταιρεία για τον τρόπο που ηγείται της ομάδας του Beyond Good & Evil 2. Η Ubisoft επιβεβαίωσε επίσημα πως η έρευνα περιλαμβάνει και τον Ancel, χωρίς ωστόσο να σημειώνει κάτι παραπάνω, αλλά και για το τι ευρήματα υπάρχουν μέχρι στιγμής. Το ρεπορτάζ της Liberation αναφέρει πως η ανάπτυξη του Beyond Good & Evil 2 ήταν ένα χάος εδώ και μια 7ετία και υπάλληλοι της Ubisoft ανέφεραν (off the record) πως η δουλειά με τον Ancel ήταν πολύ δύσκολη.

Του επιρρίπτουν ευθύνες για τις πολλαπλές αλλαγές στο direction και στις πολλές ώρες που χρειάζονταν να δουλεύουν υπομένοντας κακές συμπεριφορές. Πηγή μάλιστα ανέφερε στην εφημερίδα πως «ο Ancel είναι ικανός να σε αποθεώσει και να σου πει ότι είσαι ιδιοφυία, ενώ μετά από λίγο να σε μειώσει σε μια συνάντηση, να πει πως η ιδέα σου δεν αξίζει τίποτα και να σταματήσει να σου μιλάει για ένα μήνα». Ο Ancel σημείωσε πως δεν κατάλαβε πως οι άνθρωποι που εργάζονταν δίπλα του αισθάνονταν έτσι. Άλλη πηγή σημείωσε πως ενώ ο δημιουργός ήταν σε κοντινή επαφή με τον CEO της Ubisoft, Yves Guillemot, ο δεύτερος δεν επικοινώνησε μαζί του ξανά από τη στιγμή που άρχισε η εσωτερική έρευνα.


Πάντως, ο Ancel έγινε έξαλλος με το ρεπορτάζ της Liberation και τις δηλώσεις που μετέφερε ανώνυμα από το studio, κάνοντας το παρακάτω post στο Instagram.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*