Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Marcos Waltenberg: Ο πρώην marketing director του Netflix στην Microsoft

*
Η Microsoft προχώρησε σε μια σημαντική προσθήκη στο προσωπικό της, αποκτώντας τον πρώην marketing director του Netflix, Marcos Waltenberg. Ο Waltenberg θα αναλάβει τη θέση του επικεφαλής στον τομέα των συνεργασιών του Xbox σε όλες τις αγορές του πλανήτη, παίζοντας πλέον πολύ σημαντικό ρόλο στο μέλλον της πλατφόρμας. Το νέο υψηλόβαθμο στέλεχος της Microsoft ξεκίνησε την πορεία του στο Netflix το 2016 ως επικεφαλής του partner marketing για την Λατινική Αμερική πριν μεταφερθεί στο ρόλο του επικεφαλής partner marketing για τις αγορές ΗΠΑ και Καναδά το 2020. Πριν από το Netflix είχε εργαστεί και στην Fox και στην 20th Century Fox. «Μετά από 5 φανταστικά χρόνια στο Netflix είμαι πολύ χαρούμενος που μπαίνω στην ομάδα του Xbox και σε μια θέση που γνωρίζω πολύ καλά», δήλωσε ο ίδιος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*