Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Modder κατάφερε να «τρέξει» το Tomb Raider στο Game Boy Advance! (video)

Ένας modder με το όνομα XProger κατάφερε να «τρέξει» το Tomb Raider στο Game Boy Advance! Η διαδικασία επετεύχθη χάρη στο open-source project “OpenLara” και μάλιστα δημιουργήθηκε και ένα σχετικό video που το αποδεικνύει. Το video έγινε viral, κυρίως γιατί το hardware της συγκεκριμένης κονσόλας της Nintendo δεν είχε τέτοιες δυνατότητες και φαίνεται πως το επίτευγμα είναι εξαιρετικό. Το frame rate του δεν παραμένει σταθερό, ωστόσο παίζει άνετα στην φορητή κονσόλα. Ο modder σημείωσε ότι εργάζεται στο project για άνω από ένα χρόνο και πως στην παρούσα φάση είναι διαθέσιμα μόνο 3 επίπεδα του τίτλου. Στόχος του optimization είναι να χωρέσει το game και τα videos του σε ένα cartridge 32MΒ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*