Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NPD Group: Το NBA 2K20 κορυφαίο game σε πωλήσεις στην Αμερική για όλο το 2019

*
To ΝΒΑ 2K20 κατάφερε μέσα στις πρώτες βδομάδες της κυκλοφορίας του να γίνει το καλύτερο σε πωλήσεις παιχνίδι της χρονιάς στην Αμερική. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι αποτελεί τον καλύτερο σε πωλήσεις αθλητικό τίτλο στην Αμερική. Μάλιστα, βάσει του NPD Group, το NBA 2K20 πέρασε μπροστά από μεγάλους τίτλους της περιόδου με τα Borderlands 3, FIFA 20 και Madden NFL 20 να ακολουθούν. Η ίδια αναφορά της NPD σημειώνει πως οι πωλήσεις για το Xbox One και το PlayStation 4 έχουν αρχίσει να μειώνονται, κυρίως λόγω της αναμονής από τους καταναλωτές για τις κονσόλες νέας γενιάς. Την ίδια ώρα πάντως, το Nintendo Switch διατηρεί σταθερά ανοδική πορεία, αφού κατέκτησε για 10 συνεχόμενους μήνες την πρώτη θέση στον πίνακα των πωλήσεων hardware στην αγορά των ΗΠΑ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*