Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Project xCloud: Από τον Σεπτέμβριο δωρεάν με τη συνδρομή Xbox Game Pass Ultimate

*
Η Microsoft έχει δηλώσει πως θέλει να ενσωματώσει τη συνδρομή του Project xCloud στο Xbox Game Pass και πλέον έχουμε ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα. Η αμερικανική εταιρεία ανέβασε ένα σχετικό blog post, όπου και σημειώνει πως από τον Σεπτέμβριο, η cloud υπηρεσία της θα προσφέρεται δωρεάν στους συνδρομητές του Xbox Game Pass Ultimate, ενσωματώνοντας ουσιαστικά το κόστος χρήσης της μέσα στη συνδρομή της ήδη υπάρχουσας υπηρεσίας. Με αυτόν τον τρόπο, το Xbox Game Pass Ultimate εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο και οι συνδρομητές του θα μπορούν να απολαμβάνουν ακόμη περισσότερα προνόμια, πέραν των 100+ games κάθε μήνα στην κονσόλα τους και το PC τους.

Περισσότερα για το Project xCloud θα ανακοινωθούν επίσημα από πλευράς Microsoft τον Αύγουστο, όπου και θα μάθουμε επιτέλους την τελική ονομασία της υπηρεσίας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*