Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sold Out το Wii U GameCube Adapter

Φαίνεται πως η ιδέα της κυκλοφορίας ενός GameCube Controller Adapter για το Wii U (ενόψει της κυκλοφορίας του Super Smash Bros. στο νέο οικιακό σύστημα) ήταν εξαιρετική, ωστόσο δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Όπως αναφέρει σε σχετικό του δημοσίευμα το Kotaku, τα καταστήματα λιανικής έχουν σχεδόν ξεμείνει από στοκ, ενώ ελάχιστα κομμάτια έχουν μείνει σε e-shops όπως το Amazon. Το ακόμη πιο παράδοξο είναι πως οι τιμές στο eBay οργιάζουν!



Συγκεκριμένα, υπάρχουν χρήστες που πωλούν το περιφερειακό ακόμη και κοντά στα 100€, την ώρα που η πραγματική του αξία δεν ξεπερνάει τα 20€! Αναμένουμε τοποθέτηση της Nintendo.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
8 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Υπάρχουν πολλές κινέζικες αντιγραφές στο ebay οπότε δεν υπάρχει θέμα :) Σαφώς και υπάρχουν άτομα που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις.

    • Tim of Heavens
    • Θεός όποιος βγάζει τα κερατά του από κάτι τέτοιο. Χαζός όποιος σκάσει 100 ευρώ more or less για τέτοιο μαραφέτι. Ε ρε γίδια που ολοένα μεγαλώνει η υφήλιος. Σαν τις ελιές που τις πουλούσαν για χρυσό στις μαύρες εποχές της Χώρας

    • GiannisRethymno
    • Να πω την κακία μου?
      Εκεί που πάμε να προχωρήσουμε σε καλύτερα χειριστήρια η Νίντυ εκμεταλλεύται εμάς τους νοσταλγούς και μας κοπανάει αυτό το ωραίο χειριστήριο με καλώδιο μάλιστα...Πολύ καλά έκανε και πούλησε τόσο καλά αλλά ας
      έβγαζε μια βελτιωμένη ασύρματη έκδοση να την παραδεχτώ.

    • vonzuchter
    • το οτι νοσταλγουμε το χειρηστηριο του gamecube δεν ειναι και πολυ θετικο μαλλον. Και το Pro controller θα ηταν καλο αν ειχε αναλογικες σκανδαλες. Ουτε το WiiU controller εχει. Μεγαλη ελλειψη μπορω να πω

    • Dural
    • Πάντως πρέπει να υπάρχει πρόβλημα στο στοκ σε συγκεκριμένες χώρες, μια γύρα που εκανα στο διαδίκτυο, σε Γερμανια και Αγγλία εχει ακόμη τις κανονικές τιμες, δλδ 18-20 ευρω. Το πρόβλημα πρέπει να υπάρχει κυρίως στην Αμερική, βέβαια για καλού και για κακου λέω να παρω ενα adaptοράκι από τώρα.... Ποτέ δεν ξέρεις!

    • Thomas_Th
    • Φίλε μου GiannisRethymno ξέρεις ότι πάντα εκτιμώ τις απόψεις σου, είτε συζητάμε από κοντά, είτε διαδικτυακά.
      Συμφωνώ απόλυτα και λυπάμαι που επιχειρούνται πρακτικές τύπου "μπρος πίσω" (ας θυμηθούμε και την ελληνική μυθοπλασία).
      Δεν έχω πρόβλημα να προσφέρεται το οτιδήποτε, καθώς κάποιους θα τους αφορά και θα τους ευχαριστήσει. Λυπάμαι, όμως, όταν μιλάμε για χειριστήριο two generations back, όταν υποδεικνύεται εμμέσως πλην σαφώς ή όποια "αδυναμία" των τωρινών, ακόμα και των αμέσως προηγουμένων, και όταν γίνονται αντικείμενο οικονομικής "εκμετάλλευσης".
      Συγκεκριμένα, χειριστήριο του NGC (συλλεκτικό!) στα 40 ευρώ και NGC adapter στα 20 για το σύνολο των 60 ευρώ (όσο κάνει το παιχνίδι δηλαδή!) για τη χρήση του μόνο και μόνο σε αυτόν τον τίτλο, επειδή αποτελεί το "αγαπημένο χειριστήριο των φίλων του Super Smash Bros."; (πηγή: nortec.gr στη σχετική δημοσίευση παραγγελίας τους)

      Προσωπικά, τα βρίσκω υπερβολικά όλα αυτά γιατί ένα πολύ καλό bundle θα μπορούσε να τα προσφέρει όλα σε προνομιακότατη τιμή, ενώ το adapter θεωρώ ότι θα έπρεπε να δίνεται με ελάχιστη χρέωση, αν όχι δωρεάν, καθώς λογικά όσοι αγάπησαν το χειριστήριο του NGC θα το έχουν ακόμα.. Να το πέταξαν, τί αγάπη είναι αυτή, "από νάιλον" όπως λέει και η αοιδός μας; Τέλος πάντων, περί ορέξεως.. Δε θα πάρω, καθώς θα προτιμήσω το φτωχικό bundle με Mario amiibo.

      Τώρα στα του άρθρου, εκεί στο Kotaku, ας ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους ότι η ελληνική αντιπροσωπεία της Nintendo το πουλάει στην προαναφερθείσα "προνομιακή" τιμή.

    • MrDododi
    • Πολύ καλό adapter και από τη στιγμή που υποστηρίζει 4 θύρες για gamecube controller είναι πολύ καλή αγορά. Το προτείνω ανεπιφύλακτα για τους retro fans.

*