Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

StarVR: High-end VR headset από την Starbreeze

Η Starbreeze Studios, η οποία βρίσκεται πίσω από τα The Chronicles of Riddick και Syndicate reboot, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της E3 2015 ένα νέο virtual reality headset, με ονομασία StarVR. Σύμφωνα με το στούντιο, το νέο high-end περιφερειακό έρχεται για τους ενθουσιώδεις χρήστες PC. Όσον αφορά στις τεχνικές προδιαγραφές του, το StarVR ενσωματώνει δύο LCD οθόνες 5.5 ιντσών (μία για κάθε μάτι) με ανάλυση 5120×1440, υψηλότερη από οποιοδήποτε headset που κυκλοφορεί στην αγορά. Διαθέτει head-tracking (360 μοιρών) και οπτικό πεδίο 130 μοίρες (κάθετα) και 210 μοίρες (οριζόντια).

Η Starbreeze θα αναλάβει την διανομή και την ανάπτυξη τόσο του hardaware όσο και του software της συσκευής. Επιπλέον, η game engine της εταιρείας (Valhalla) θα υποστηρίζει Steam OpenVR framework, κάτι που σημαίνει ότι τα games για το StarVR θα γίνουν διαθέσιμα στο Steam. Τέλος, για την ώρα δεν ανακοινώθηκε τιμή και ημερομηνία διάθεσης. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Pirederas
    • Τί specs είπαμε ότι θέλει για max settings @ 5120×1440? Να τολμήσω να πω για Core i7 5XXX (8-core, 16 threads), 16 GB DDR4 RAM, 2Χ GTX Titan X @ SLI? Ή μήπως ακόμη παραπάνω?

      //Πολλοί παίκτες μαζεύτηκαν γύρω από το VR gaming. Πάρα πολλοί, για την ακρίβεια. Sony (Morpheus), Oculus (Rift), Valve (Vive), Samsung, Google, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάποιον, τώρα και τα παιδιά της Starbreeze. Είναι μια αγορά που ακόμα κανείς δεν ξέρει αν θα είναι mainstream, niche ή ανύπαρκτη. Για το καλό τους ελπίζω να τα πάνε καλά, αν και εγώ δεν το βλέπω.

    • Volga
    • Με τις τιμές που αναφέρουν... ακλαφτα θα πάνε όλα.

      Τώρα σχετικά με τα Max setting είναι και θέμα αν σε ενδιαφέρει ή οχι. Αν θες να δεις ανάλυση 5120x1440 λογικό είναι οτι θες πυρηνικό εργοστάσιο σε tower :D.

      Το ερώτημα ειναι να μας πούνε τι specs θέλει για να παίξει κανείς σε μια ανάλυση τύπου 1080p ή ακόμη και σε Sub FullHD πχ 900p.

*