Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Story trailer για το Steins;Gate Elite

*
H Spike Chunsoft δημοσίευσε το story trailer για το Steins;Gate Elite. Το παιχνίδι αποτελεί την αναβαθμισμένη έκδοση του Steins;Gate που κυκλοφόρησε το 2009, με πλήρως animated σκηνές, χρησιμοποιώντας πλάνα από την τηλεοπτική μεταφορά του original τίτλου. Ο Okabe Rintaro σπουάζει σε κολλέγιο και ταυτόχρονα είναι ο ιδρυτής του Future Gadget Laboratory, ενός club στην Akihabara που έχει να κάνει με παράξενες ανακαλύψεις. Κατά τύχη, αποκαλύπτουν ότι η τελευταία δημιουργία τους, έχει τη δυνατότητα να στέλνει μηνύματα στο παρελθόν. Παράλληλα, στο παρασκήνιο, αρχίζει να διαπλέκεται μια παγκόσμια συνομωσία και αρχίζει να ξεδιπλώνεται ένα χαοτικό μέλλον. Το Steins;Gate Elite θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στις 19 Φεβρουαρίου 2019. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*