Όπως επιβεβαίωσε η Respawn Entertainment, υπεύθυνη για την ανάπτυξη του επερχόμενου Titanfall, ο τίτλος θα έχει διαθέσιμους -στο λανσάρισμα του- τρεις τύπους mech. Μάλιστα ο community manager Abbie Heppe, σχολίασε το θέμα μέσα από το Twiiter και ανέφερε συγκεκριμένα, ότι «στην περίοδο αρχικής κυκλοφορίας του τίτλου στις 11 Μαρτίου θα υπάρχουν τρεις τύποι Titans, γνωστοί και ως Atlas, Ogre και Stryder».

Επιπλέον, ο συνιδρυτής της εταιρείας ανάπτυξης Vince Zampella, απαντώντας σε κάποιον fan στο Twitter, υπογράμμισε πως οι gamers δεν θα πρέπει να ανησυχούν για το αν θα μπορούν να ανεβάζουν gameplay περιεχόμενο του Titanfall στο YouTube, καθώς δεν θα υπάρχουν περιορισμοί.
Αλλάζει όνομα η COSMOTE TV, αυτό είναι το νέο
Δειχνει και ελπιζω να ειναι κατι νεο στη βιοχημανια,ενα modern FPS shooter με mechs,εχω πολλες ελπιδες για αυτον τον τιτλο,πολλοι λενε κιολας οτι θα εκτοπισει το cod,να δουμε ενας μηνας εμεινε πλεον
Έχω απορία να δω τι θα βγει, θα είναι όντως αυτό που θέλουμε ή απλά ένα "παραλλαγμένο" Cod? Όπως και ο greenkiller.13 από πάνω, έχω ελπίδες να βγει κάτι πρωτότυπο.
Snif, snif .....μου μυρίζουν απανωτά DLC με mechs
Άντε μπας και βάλει μυαλό η Activision και βγάλει κανένα COD της προκοπής...
Ερχόμαστε.....