Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To FM 2017 παρουσιάζει τα ποδοσφαιρικά επακόλουθα του Brexit

Η έξοδος της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά (και όχι μόνο) θέματα των τελευταίων μηνών, ωστόσο δεν θα περιμέναμε ποτέ να απασχολήσει τόσο άμεσα και την αγορά των videogames. Πως γίνεται αυτό; Μέσα από το Football Manager 2017, το οποίο και αποδεικνύει για άλλη μια φορά στην πράξη ότι έχει πάει το θέμα εξομοίωσής…στο Θεό!  Συγκεκριμένα, το Football Manager 2017 περιλαμβάνει τρία σενάρια, βάσει των οποίων οι σύλλογοι της Μεγάλης Βρετανίας θα κληθούν να αντιμετωπίσουν νέους περιορισμούς. Όπως σημειώνει ο George Osborn μέσα από το εβδομαδιαίο podcast του στο Eurogamer today, οι παίκτες του FM 2017 θα κληθούν μέσα στα πρώτα δέκα χρόνια της μανατζερικής τους καριέρας να αντιμετωπίσουν το Brexit. Αυτό γίνεται με τρεις διαφορετικούς τρόπους, τους οποίους επιλέγει τυχαία κάθε φορά η τεχνητή νοημοσύνη.



Ο πρώτος από αυτούς (ο πιο light) επιτρέπει στις βρετανικές ομάδες να συνεχίσουν κανονικά τις μεταγραφές. Ο δεύτερος από αυτούς (ο medium) προχωράει με τη λογική ενός Brexit, το οποίο ωστόσο αφήνει εκτός περιορισμών τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Ο τρίτος (και πιο δύσκολος) φέρνει τα πάνω κάτω, δυσκολεύει αρκετά τη διαδικασία εργασίας στη Βρετανία (για όσους δεν έχουν την υπηκοότητα), ενώ φτάνει μέχρι και σε ανεξαρτητοποίηση της Σκωτίας και της Βόρειας Ιρλανδίας. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίκτες θα δουν χώρες με έντονη δραστηριότητα στις μικρές ηλικίες να δίνουν τους παίκτες τους μόνο σε άλλες μεγάλες αγορές όπως η Γαλλία, η Γερμανία και η Ιταλία. Ακόμη, με την πάροδο των ετών φαίνεται πως η Premier League χάνει την αίγλη της, ενώ και τα οικονομικά των ομάδων πέφτουν.



Ταυτόχρονα όμως, η μεταγραφική δραστηριότητα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μειώνεται δραματικά, ενώ η υπογραφή ξένου ποδοσφαιριστή σε βρετανικό σύλλογο γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Ο Miles Jacobson μίλησε πρόσφατα στο Guardian και έκανε σχόλιο για τη δουλειά που έκανε πάνω στο θέμα με την ομάδα του και όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά οι αρθρογράφοι «έκανε καλύτερη προετοιμασία για το θέμα από την ίδια τη βρετανική κυβέρνηση».

Δείτε ένα απόσπασμα τηλεοπτικής συνέντευξης του Miles Jacobson για το θέμα στη βρετανική τηλεόραση.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Sports Interactive

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    SEGA

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Zegetron

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*