Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To πάρτι υποδοχής του Xbox One X στην Ελλάδα

*
Η Microsoft Hellas διοργάνωσε ένα πάρτι υποδοχής του Xbox One X στην Ελλάδα, που διοργανώθηκε με αφορμή την κυκλοφορία της κονσόλας και στη χώρα μας. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο 48 Urban Garden προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις πιο σημαντικές κυκλοφορίες τίτλων που προσφέρουν βελτιωμένες επιδόσεις στο νέο σύστημα. Μέσα σε αυτές βρίσκονται τα NBA 2K18, Gears of War 4, Forza Motorsport 7, Call of Duty: World War 2 και αρκετά ακόμη games. Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, Πέγκυ Αντωνάκου, μαζί με τον Federico Enrico, Υπεύθυνο Δικτύου Πωλήσεων Mediterranean Cluster, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους που έδειξαν εντυπωσιασμένοι από τη νέα κονσόλα. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν εμπορικοί διευθυντές καταστημάτων λιανικής, διανομείς, δημοσιογράφοι, αθλητές, influencers, celebrities και gamers.



Ανάμεσα τους, ο χρυσός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας, ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του ταεκβοντό, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ο πρωταθλητής του Euro 2004, Τραϊανός Δέλλας, η παγκόσμια πρωταθλήτρια ανοιχτής κολύμβησης, Κέλλυ Αραούζου, ο ομοσπονδιακός προπονητής κολύμβησης, Νίκος Γέμελος, ο τραγουδοποιός και ηθοποιός, Πάνος Μουζουράκης, η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου, η δημοσιογράφος, Πόπη Τσαπανίδου, ο δημοσιογράφος-ραδιοφωνικός παραγωγός, Λάμπρος Κωσταντάρας και ο παρουσιαστής Χρήστος Νέζος. O Street Artist, Skitsofrenis, έφερε την τέχνη του δρόμου, στο 48 Urban Garden, με ένα μοναδικό γκράφιτι, εμπνευσμένο από το Xbox One X.

Το Xbox One X έφτασε στην Ελλάδα μαζί με περισσότερους από 70 Xbox One X Enhanced τίτλους, συμπεριλαμβανομένων των Forza Motorsport 7, Assassin’s Creed Origins, Middle-earth: Shadow of War, και FIFA 18, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμοι ακόμα περισσότεροι τίτλοι. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*