Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer και developer diary για το Layers of Fear 2

*
Bloober Team και Gun Media δημοσίευσαν ένα νέο trailer και ένα developer diary για το Layers of Fear 2. Στο trailer, o αφηγητής Tony Todd δηλώνει ότι θα έχει ρόλο στο παιχνίδι και ότι ο χρόνος δεν περιμένει κανέναν. Σύμφωνα με όσα έχουμε δει ως τώρα, τα γεγονότα θα διαδραματίζονται σε ένα πλοίο. Η ομάδα ανάπτυξης έθεσε ως στόχο και διατήρησε τα κλειστοφοβικά δωμάτια, με το σενάριο να έχει να κάνει και πάλι με έναν καλλιτέχνη. Αυτή τη φορά όμως όχι με κάποιον ζωγράφο, αλλά με ένα ηθοποιό. Τέλος, ενώ γνωρίζουμε ότι το Layers of Fear 2 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί σε ποιές πλατφόρμες. Όποιος θέλει να ασχοληθεί με το πρώτο παιχνίδι, μπορεί να το βρει για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, Windows PC και Mac.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*