Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Twitch Stream First: Έρχονται περισσότερα games με native interactive features

Τα Stream First games είναι μια νέα πρωτοβουλία του Twitch για τίτλους που έχουν σχεδιαστεί για διαδραστρικότητα μεταξύ των streamers και των θεατών. Τρία games βρίσκονται ήδη σε ανάπτυξη στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας και αυτά είναι το Pipeworks, το card battler της 505 Games με τίτλο Superfight, το turn-based strategy της Schell Games Wastelanders, και το arena shooter της Proletariat με τίτλο Streamline, το οποίο θα υποστηρίζει επίσης αλληλεπίδραση μέσω δεύτερης οθόνης μέσω smartphone ή tablet.



Σημειώνεται ότι όλα τα Stream First games θα προωθούνται και θα έχουν τεχνική υποστήριξη από το ίδιο το Twitch. Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από το Stream First game Streamline μέσα από τον παρακάτω player.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*