Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Πρωτιά για το FIFA 17

Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε το FIFA 17 και σκαρφάλωσε αμέσως στην κορυφή των UK Charts. Ο τίτλος κατάφερε να πουλήσει, κατά το λανσάρισμά του, περισσότερα αντίτυπα απ’ οποιαδήποτε άλλο παιχνίδι της σειράς. Οι πωλήσεις του FIFA 17 είναι 18 τοις εκατό περισσότερες σε σχέση με πέρσι σπάζοντας το ρεκόρ που μέχρι σήμερα κατείχε το FIFA 13.



To 53% των πωλήσεων του τίτλου έγιναν στο PlayStation 4 και το 41% στο Xbox One, παρόλο που υπήρχε σχετικό bundle με τον τίτλο. Όμως και η Microsoft δεν θα πρέπει να είναι δυσαρεστημένη, καθώς το Forza Horizon 3 βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ενώ το τρίτο μέρος της σειράς είχε τον υψηλότερο αριθμό πωλήσεων, κατά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλο Forza. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε αναλυτικά το Top 10 της προηγούμενης εβδομάδας.

1. FIFA 17
2. Forza Horizon 3
3. LEGO Star Wars: The Force Awakens
4. BioShock: The Collection
5. XCOM 2
6. PES 2017
7. Destiny: The Collection
8. Rocket League
9. NBA 2K17
10. GTA5


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*