Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Πρωτιά για το FIFA 18

To FIFA 18 κατέκτησε την πρώτη θέση των UK Charts για την εβδομάδα που μας πέρασε. Η εταιρεία Chart-Track παρατήρησε πως οι πωλήσεις των φυσικών αντιτύπων του τίτλου μειώθηκαν κατά 25% σε σχέση με το FIFA 17. Βέβαια, το γεγονός δεν πρέπει να ανησυχεί την EA αφού υπήρξε άνοδο των ψηφιακών πωλήσεων. Τη μερίδα του λέοντος κέρδισε το PS4, καθώς συγκέντρωσε το 60% των πωλήσεων του παιχνιδιού (53% ήταν πέρυσι). Στη συνέχεια ακολουθεί η λίστα με τους 10 εμπορικότερους τίτλους του Ηνωμένου Βασιλείου για την προηγούμενη εβδομάδα.



1. FIFA 18
2. Destiny 2
3. Forza Horizon 3
4. NBA 2K18
5. GTA V
6. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
7. Project Cars 2
8. Uncharted: Lost Legacy
9. Lego Worlds
10. Mario Kart 8 Deluxe 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • periklis
    • Δε μπορει να ειναι συμπτωση ουτε τυχαιο...ουτε ο κοσμος τρελάθηκε. Ο ιδιος κοσμος καποτε λατρευε το pes τωρα λατρευει fifa. Απλα γιατι πλεον το FIFA προσφέρει πολλά περισσοτερα ως παιχνιδι, ως αγορά, ως εμπειρια πες το οπως θες και αυτη ειναι η αληθεια.
      Παρόλο που το Pes18 προσωπιικά μου αρεσει, δε παυει να εχει κουρασει πια αυτο το θεμα με τα δικαιώματα.

      • st4vr0s@p0p1!
      • Πραγματικά, αυτό με τα δικαιώματα έχει κουράσει, όμως το παιχνίδι έχει γίνει πολύ καλύτερο κ το ΦΙΦΑ έχει κουράσει πλέον γιατί έχει μείνει ακριβώς το ίδιο! Αν δεν είχε το ultimate team, δεν ξέρω αν θα ήταν τόσο μπροστά.....

        • periklis
        • Tρομερο...κι ομως....τρομερο!
          Θυμησου φιλε σταυρο, καποτε....εποχη ps1, dreamcast.....ποσα ποδοσφαιρακια υπήρχαν....this is football, winning eleven/iss pro, dream soccer, fifa......και αλλα πολλα.......θυμάμαι μαλιστα ενα ποδοσφαιράκι που ειχε βγει λεγοταν νομιζω uefa chalenge....το ειχα για pc και επαιζα μικροτερος και ειχα εντυπωσιαστει γιατι για εκεινη την εποχη ηταν το πρώτο που ειχε κερκίδες μισογεμάτες και μια περιεργη πιο ρεαλιστικό απο τα αλλα παιχνιδια soccer κινηση....ειχε πχ και σημάδια στο χορταρι οταν ετρεχαν οι παιχτες ενω η μπαλα τιναζοταν στα διχτυα οταν εμπαινε γκολ....φοβερο...πραγματικα υπηρχε ανταγωνισμός.....τωρα δεν υπάρχει τιποτα...ολο αυτο θυμιζει ρουτινα....ξερεις απο φέτος οτι και του χρονου το fifa19 παλι θα κερδίσει τη μάχη οσο καλό κι αν ειναι το pro19.

*