Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ubisoft: Το Wii U χρειάζεται την κατάλληλη τιμή

To Mario Kart 8 βοήθησε κατά μεγάλο βαθμό στην αύξηση των πωλήσεων του Wii U, όμως ο CEO της Ubisoft Yves Guillemot θεωρεί ότι η τιμολόγηση της κονσόλας εκ μέρους της Nintendo θα είναι κρίσιμη μιας και θα βοηθήσει στην αύξηση της εγκατεστημένης βάσης, ετσι ώστε να δικαιολογήσει περεταίρω επενδύσεις. «Με το Mario Kart 8, το Wii U έκανε ένα μεγάλο βήμα και θεωρούμε ότι τουλάχιστον το ίδιο θα συμβεί με το Smash Bros. Εάν η Nintendo καθορίσει την κατάλληλη τιμή για την κονσόλα τότε θα υπάρχουν ελπίδες για ακόμα περισσότερα πράγματα», είπε ο Guillemot.



Η Ubisoft συνεχίζει να είναι ένα από τους βασικούς third-party υποστηρικτές του Wii U, παρόλα αυτά -όπως είναι ήδη γνωστό- δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε νέες επενδύσεις, κάτι το οποίο περιλαμβάνει τη μη κυκλοφορία ενός τίτλου που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η ανάπτυξή του, προτού η εγκατεστημένη βάση του συστήματος είναι επαρκής. «Για φέτος έχουμε το Watch Dogs και το Just Dance. Επίσης έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι, την κυκλοφορία του οποίου θα καθυστερήσουμε έως ότου αυξηθεί η εγκατεστημένη βάση του Wii U. Αναμένουμε περισσότερες πωλήσεις για την κονσόλα προτού αποφασίσουμε να επενδύσουμε επιπλέον. Η Nintendo θα πρέπει να τα πάει καλά φέτος ειδάλλως θα έχουν λιγότερα παιχνίδια», συμπλήρωσε ο Guillemot.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
21 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • alex4444
    • Η Ubisoft ειναι ο μονος ανεξαρτητος Publisher που δειχει καλη θεληση για το wiiu και δεν εχει προβλημα να συνεργαστει με τη Νιντεντο. Αλλωστε στο ξεκινημα του wiiu που δεν ξεραμε τι θα συμβει, στηριξε και πολυ μαλιστα. Απλες και ειλικρινεις δηλωσεις για αλλη μια φορα, μενει να τις λαβει υπ' οψιν της και η Νιντεντο.

    • BigDaddy
    • Eγω λεω οτι τωρα εγινε και η ubisoft ΚΑΚΙΑ που ειπε οτι πιο αυτονοητο Οπως ακριβως κακοι ηταν και ειναι τοσοι χρηστες εδω οχι μονο εδω αλλα και ανα το κοσμο σε ολα τα forums επισημα και μη που βροντοφωναζει το θεμα.
      Mysterious μονο 1 Like μπορω να σου δωσω,

    • Chased
    • Χμμμ...Η Ubisoft έκανε μια εκτίμηση και όσοι συμφωνούσαν μαζί της την πήραν ως Ευαγγέλιο!

      Παιχνίδια και μόνο παιχνίδια θέλει! Η τιμή είναι πολύ καλή. Παιχνίδια θέλει για να έχει λόγο κάποιος να αγοράσει!

      Τίποτε άλλο, τίποτε άλλο απολύτως!

    • Amiga500
    • Τα αυτονοητα ειπε ο ανθρωπος...!!
      Οτι λεμε κι εμεις εδω και καιρο.. ;)

      Εγω θα συμπληρωσω.......ή νεα κονσολα "αμεσα" χωρις gadgetιες και δυνατοτητες αναλογες με αυτες των PS4-One, ή.........αργος θανατος..... :(

      Με την λογικη ομως που βλεπω οτι κουβαλαει πια η Νintendo.....προβλεπω να επιλεγει το δευτερο.....

    • nkav64
    • Εντάξει, δεν θα είναι και τόσο φτωχό το line up του Wii U που οι κάτοχοί του θα περιμένουν μόνο το Smash Bros.

      Έχουμε επίσης Bayonetta 1 & 2, Hyrule Warriors, Captain Toad Treasure Tracker, το Watch Dogs για όσους δεν το έχουν παίξει σε άλλο format (όπως εγώ πχ). Παιχνίδια τα οποία δεν θα περιορίζονται σε ενα campaign 5- 8 ωρών.

      Σχετικά με το CoD πιστεύω θα συνεχιστεί η παράδοση και τελικά θα κυκλοφορήσει και στο Wii U ενώ υπάρχει και το παιχνίδι που κρατάει καβάτζα η Ubisoft και δεν μας το λέει. Πιστεύω θα είναι το Assassins Creed.

      Όσον αφορά το hardcore κοινό, μιας και έγινε ο διαχωρισμός βάση χρημάτων εγώ εκει θα έβαζα τα πιτσιρίκια τα οποία ξερουν πως να αδειάζουν το πορτοφόλι των γονιών τους. Η Νintendo γνωρίζει πολύ καλά ότι απο εκεί θα τα πάρει και μάλιστα χοντρά, είτε πρόκειται για τίτλους του 3DS είτε του DS.

    • Scott_Pilgrim
    • Με κάνει να αναρωτιέμαι πόσο να πέσει πια, αλλά δεν θα ήταν άσχημη τιμή στα 250. Δε παίζει να κλείσει η Nintendo παιδιά. Βέβαια τις προάλλες κάτι άκουσα ότι έκλεισαν την Nintendo Γερμανίας. Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει...

    • nkav64
    • @raysod, δεν ξέρω τι εχεις καταλάβει από τις συζητήσεις σου με τα άλλα παιδιά. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι το Smash Bros. δημιουργεί το μεγαλύτερο Hype.

      Τώρα για το εάν κάποια παιχνίδια θα πάνε άπατα εγώ περιμένω να δω πρώτα.

      Όσο για τους hardcore, εάν αναλογιστείς μόνο και μόνο ποσο κοστίζει πχ ολοκληρη η συλλογή Disney Infinity θα καταλάβεις ;)

    • GamingFun
    • Κάπου έχει χάσει τη μπάλα η Nintendo. Αλλά πιστεύω ότι θα βρει το δρόμο της. Το εύχομαι τουλάχιστον...

    • alex4444
    • @Tanno E οχι και δε σεβεται τους καταναλωτες... Αληθινο Backwards Compatibility, free online και μονο ποιοτητα απο τα στουντιο της επι 35 χρονια. Ποτέ μισες δουλειες, ποτέ αρπαχτες. Το seal of quality ειναι δεσμευση, οχι απλο διαφημιστικο τρικ.

      Η Νιντεντο δεν μπορει να βγαλει παρομοια κονσολα με ms/sony, γιατι πολυ απλα δεν ακολουθει τις ιδιες πολιτικες, καποιες φορες για καλο, καποιες φορες φαινομενικα χωρις λογικη. Anyway, αφου διαφερει στην στρατηγικη εξ' ορισμου, θα διαφερει σε πολλα σημεια.

      Δυστυχως παντως, ολοι αυτοι οι τιτλοι που αναφερει ο raysod θα βοηθουσαν πολυ την κονσολα να ανοιχτει σε μεγαλυτερο κοινο. Και δε θα απαιτουσε και τρελες θυσιες να φερεις εστω τα μισα στην κονσολα σου...

    • Chased
    • raysod, δεν είναι ότι δεν έδειξε third party games (αλήθεια, τα Bayonetta τί τα λες?), είναι ότι οι 3rd parties της έχουνε κλασμένη! Και εδώ, αν ήξερες την ιστορία της Nintendo, θα καταλάβαινες που κολλάει ο Hiroshi Yamauchi και ποια λάθη πληρώνει ο Iwata.

      Δυστυχώς, αυτά που έκανε ο Yamauchi ήταν σωστά για τότε, όμως ήταν σκληρές αποφάσεις οι οποίες κουβαλάνε μέχρι και τώρα τις συνέπειες. Όταν θα ενημερωθείς επί του θέματος, θα καταλάβεις κι εσύ τι εννοώ!

      @Amiga

      Τί νόημα θα έχει άλλη μία κονσόλα σαν τις άλλες?

      Επίσης, η πτώση τιμής δεν είναι το αυτονόητο! Αν ήταν έτσι θα πούλαγε και το Vita. Αν είχε πολλά παιχνίδια η κονσόλα, θα την αγόραζαν και στα 400€. Δεν έχει να κάνει.


      @nkav

      Δεν μπορεί να είναι το Assassin;s Creed και να λένε πως το έχουν έτοιμο εδώ και 2 μήνες!
      Εγώ ποντάρω όλα μου τα λεφτά στο ZombiU 2!!!

    • Volga
    • Παίζοντας το δικηγόρο του διαβόλου που λέμε...
      Εγώ ένα έχω να πω.

      Πόσοι από εσάς θα αγοράζατε το WiiU αν η τιμή ήταν χαμηλότερη από 299 με 2 παιχνίδια (τόσο κάνει τώρα).

      Και φυσικά οταν λέμε για χαμηλότερη τιμή.. τι τιμή εννοούμε;

      Παραληρισμός:
      Εμένα δε με ενδιαφέρει να παω να δω Carmina Burana στην όπερα με 64 ευρώ αλλά αν μου το πρόσφεραν με 3 ευρώ και μια κοκα κολα δώρο θα πήγαινα.

      Όμως να σκεφτούμε και την άλλη περίπτωση του οτι με 3 ευρώ προφανώς και θα μου πει η κοπέλα στο ταμείο "μη σώσεις και τη δεις"...

      :)

      Φέρνω τον παραληρισμό γιατι θεωρώ πως παρακάτω από την τιμή που είναι τώρα δεν νομίζω οτι μπορεί να γίνει και να συνεχίσει να είναι βιώσιμο ένα hardware που καλώς ή κακώς έχει ένα tablet like controller ένα σκληρό SSD μικρό μεν (φρικιαστικά μικρό θα έλεγα) αλλά SSD δε όπου οτι και να κάνουμε όσο και να βαράμε το κεφάλι στον τοίχο... τα 32GB SSD κοστίζουν όσο ένας κανονικός 500άρης!!! (και οχι 500 άρης του Ps3 που είναι πιο αργός από το Σαμαρά σε διεκδίκιση αλλά 500άρης κανονικός στις 7200 στροφές).

      Μακάρι να γινόταν να αγοράζαμε τα πάντα κάτω του κόστους αλλά να είμαστε και λίγο λογικοί στο τι ζητάμε...

      Κάπως πρέπει και η κάθε εταιρία να βγάλει κέρδος για να πληρώνει υπαλλήλους διαφημίσεις και και και...

      Αυτές οι βλακείες κατάντησαν τη SONY να κλείνει τα εργοστάσια το ένα μετά το άλλο. Δεν είναι λογικό να πουλάς κάτω του κόστους συνέχεια...

    • Chased
    • Οπότε, αγοράζεις το πακέτο με το NintendoLand+NSMBU+NSLU στα 300€, αγοράζεις και το Mario Kart 8 στα 60€ και δικαιούσαι ένα ακόμα δωρεάν παιχνίδι, από την προσφορά και αγοράζεις και το ZombiU στα 15€ που έχει στο eShop.

      Σύνολο αγορών: 375€
      Αμέσως αμέσως, έχεις 6 παιχνίδια.


      Μην παραπονιέσαι για την τιμή. Όποιος δεν θέλει να αγοράσει, δέκα μέρες παραπονιέται.

    • Volga
    • @raysod Μην το κουράζεις, το νόημα μένει ίδιο. Με λίγα λόγια δε σε ενδιαφέρουν τόσο τα συγκεκριμένα παιχνίδια (σε βαθμό να καίγεσαι ) για να επενδύσεις τα λεφτά σου πάνω τους. Είσαι από τους ανθρώπους που θα περιμένουν 3 και 4 χρόνια για να αγοράσουν 1 τίτλο μόνο και μόνο επειδή η τιμή είναι χώμα. Κι εγώ σε πολλούς τίτλους έτσι είμαι.:D

      Οταν μου λες οτι περίμενες τόοοσα χρόνια για να αγοράσεις το Star Wars The Force Unleashed στα 3 ευρώ σημαίνει οτι δεν καιγόσουν να το παίξεις. Είναι γύρω στα 2 χρόνια που τον τίτλο τον βρίσκεις κανα 14.99 αλλά περίμενες να πέσει στο τσάμπα (και καλά έκανες και εγώ τόσο το πήρα :D)

      Πιστεύω να καταλαβαίνεις όμως οτι δεν μπορεί να λέμε στην πχ Capcom αν ρίξεις το Devil may Cry στα 3 ευρώ στο αγόρασα κατευθείαν...

      Τι να βγάλει η Capcom αν στο πουλήσει 3 ευρώ ή 23 ευρώ; Τίποτα. Ούτε τις αφίσες που έδωσε στα καταστήματα δεν θα βγάλει.

      Για να μη μακρυγορώ θεωρώ πως δεν είναι η τιμή το πρόβλημα αλλά στο οτι δεν υπάρχουν τίτλοι που να αναγκάσουν εσένα εμένα και τον Χ πληθυσμό να πει: "σκάω τα 300 ευρώ δως μου την κονσόλα..".

      Φυσικά και αμα πέσει στα 150 ευρώ θα το αγοράσεις. Κι εγώ αν μου πουλήσουν με 90 ευρώ ενα aircondition inverter θα το αγοράσω κι ας μην το χρειάζομαι.

    • vonzuchter
    • ελεος με τον γελοιο διαχωρισμο hardcore και softcore. Δεν υφισταται τετοια μπουρδα. Τωρα στο wiiu ας σταματησουν τη δικαιολογια περι βασης χρηστων. προς το παρον το wiiu εχει μεγαλυτερη βαση χρηστων απο το one. To wii ειχε μεγαλυτερη βαση χρηστων. Το gamecube ιδια βαση χρηστων απο το χβοχ. Το προβλημα ειναι οι πελατες της Νιντεντο. Δειτε πωλησεις ολων των 3party τιτλων μεχρι τωρα και ΕΙΔΙΚΑ των πιου πιου και πιστολιδι. Ολα πηγαν ακλαφτα απο πωλησεις. Μονο το assasins creed πηγε σχετικα καλα και πολυ καλα πηγε το rayman. Ολα τα αλλα πηγαν ακλαφτα. Ποιος αγοραζει κονσολα νιντενο για να παιξει call of duty τωρα πλακα κανετε? Και το watch dogs θα το δειτε θα παει ακλαφτο ειδικα τωρα που κυκλοφορει μετα απο μηνες και που εφυγε το hype αφου το παιχνιδι δεν ηταν τιποτα σπουδαιο. Το προβληματα λοιπον ειμαστε εμεις οι πελατες της νιντεντο και η νιντεντο το ξερει για αυτο προσπαθησε στο ξεκινημα του wiiu να τραβηξει νεους πελατες με mainstream 3rd party τιτλους ασσασινια και κολοφντιουτια κτλπ. Ολα αυτα τα παιχνιδια πηγαν ακλαφτα απο πωλησεις και οι εταιριες δε κοιτανε τοσο τη βαση χρηστων οσο το ποσοστο πωλησεων ενος τιτλου στη βαση χρηστων που ηδη υπαρχει σε μια κονσολα. Για παραδειγμα ποσο πουλαει ο ταδε τιτλος ανα 1 εκατομυριο χρηστες της κονσολας? Εκει τα νουμερα ειναι απογοητευτικα για τους 3rd και μονο το rayman τα πηγε εξαισια. Eπισης παρα τα οσα μας ελεγαν για το hardware του wiiu και τις ελπιδες που υπηρχαν τελικα ειναι πολυ κατω σε ισχυ απο το ps4/one. Eιναι λιγο πανω απο το 360 και το ps3 oποτε ετσι και αλλιως καποια στιγμη οταν αρχισουν να βγαινουν οι πρωτοι τιτλοι που θα αξιοποιουν στο μεγιστο τις δυνατοτητες των αλλων δυο κονσολων το WiiU δε θα μπορει να ακολουθησει απο οτι φαινεται. Οποτε ενα πραγμα μενει να κανει η νιντενο. Mεγαλη μειωση τιμης να παει στα 219.99 με παραλληλo καταιγισμo καλων τιτλων κυριως first party αλλα και οτι μπορει να τραβηξει απο τριτους καλο θα ειναι , για να αποτελεσει το WiiU μια διαφορετικη προταση και εφικτη οικονομικα για ΟΛΕΣ τις οικογενειες. Ετσι εχει μονο ελπιδα το wiiu. Πολυ τρελα και πολυ νιντεντο εμπειρια να ξαναφερει τη τρελα και τη φρεσκαδουρα που ειχε το gamecube. Η κονσολα νομιζω οτι δυσκολα πλεον θα γινει επιτυχια εμπορικα. Το ζητουμενο ειναι να μη μπουν μεσα να βγαλουν και κανα μικρο κερδος αν αυτο ειναι δυνατον. Νομιζω ηδη σκεφτονται την επομενη κονσολα στη Νιντεντο και το πως θα μπορεσουν τελικα να τραβηξουν το νεο mainstream πελατειακο κοινο που χρειαζεται κολοφντιουταδες μπατλφιλνταδες κτλπ για να προσελκυσει τους 3rd party. Πως θα το πετυχει αυτο χωρις να βγαλει κονσολα τεχνολογικα ισοδυναμη με τους ανταγωνιστες (κατι που δειχνουν εντελως ΑΠΡΟΘΥΜΟι να κανουν) δε ξερω

    • gamelover
    • Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον vonzuchter.Και μένα με ενδιαφέρει η κονσόλα της νιντεντο,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!! ότι αν η τιμή της ήταν πιο ελκυστική θα την αγόραζε περισσότερος κόσμος.Δεν λέω ότι είναι κακή απλά για μένα δεν είναι και καλή τιμή...και όταν το μηχάνημα είναι 6 ετίας τεχνολογία και έχει και το θέμα πωλήσεων,αφού δεν έχει πολλά 3rd party τότε για μένα είναι μονόδρομος η περαιτέρω μείωση τιμής...Η αγορά είναι σκληρή και όταν δεν πουλάς πολύ απλά ξεπουλάς...Και μένα μου αρέσει η νιντεντο και το wii u είναι μια ωραία κονσόλα ΑΛΛΑ δεν είναι αυτή τη στιγμή για αγορά όχι μόνο τόσο τιμής αλλά software.Το 3ds το αγόρασα επειδή είχε 2 πράγματα για μένα να προσφέρει 1) το 3D(κυρίως αυτό) και 2)αρκετά παιχνίδια για επιλογή....το οποίο βέβαια τα αρκετά παιχνίδια οφείλω να ομολογήσω ότι τα ανακάλυψα στην πορεία...παρ'όλα αυτά τα έχει αλλά αυτό βέβαια έχει ν κάνει με μένα γιατί μου αρέσει το 3D.δηλαδή τι εννοώ π.χ. το resident evil revelation ή το castlevania υπάρχει και στο Ps3 παρ'ολα αυτά προτιμώ να τα παίξω στο 3ds λόγω του 3D. To wii u δεν έχει να προσφέρει κάτι αντίστοιχο ώστε να με κερδίσει στο 3rd party.

    • Chased
    • Έγραψα ένα «σεντόνι», αλλά σβήστηκε κατά λάθος...

      Εν ολίγοις, δεν φταίνε σε τίποτα οι πελάτες της Nintendo! Κάθε παιχνίδι που κυκλοφορεί από τους άλλους είτε έχει κάτι λειψό, είτε με τον οποιοδήποτε τρόπο εκμεταλλεύεται τον χρήστη! Δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις 3rd party παιχνίδια σε Nintendo κονσόλες και γι' αυτό φταίνε αποκλειστικά και μόνο οι publishers!

    • Volga
    • @raysod Άρα έρχεσαι στα λόγια μου. Η δήλωση της Ubisoft είναι ΜΠΟΥΡΔΑ.

      Δεν σε εμποδίζει η τιμή να αγοράσεις το WiiU αλλά το οτι σε ενδιαφέρουν 1-2 παιχνίδια μόνο αυτή τη στιγμή οπότε γιατί να δωσεις 300 ευρώ για ένα μηχάνημα με 2 ενδιαφέρον τίτλους (για σένα).

      Καλά κάνεις εννοείται!!! :D


      @vonzuchter Έχεις δίκιο εν μέρη αλλα εγώ το στοχοποιώ και αλλού.
      Εμένα με ενδιαφέρει το COD και το έχω ΜΟΝΟ σε PS3 γιατί εκεί θα βρώ κόσμο. Γιατί να το πάρω στο WiiU; Αν μου είχε mixed up server με XBOX360 WiiU και PS3, δεν θα το συζήταγα ΚΑΝ θα έφευγε κατευθείαν για WiiU.
      Ένα δευτερο θέμα είναι και οτι μου το κάνει port με τα ίδια γραφικά ενώ η κάρτα γραφικών του WiiU είναι πόσες γενιές μπροστά... Για την ακρίβεια άσε την κάρτα γραφικών μόνο τα 2gb ram να βάλεις σε σχέση με τα 256mb του ps3 καταλαβαίνεις πόσο καλύτερα θα μπορούσαν να είναι τα textures και μόνο.

      Εδώ κράζουμε την Naughty dog που ένα παιχνίδι του PS3 το πήρε και το έκανε στο PS4 με 60fps και 1080p

      Τι πρέπει να πει ο Nintendo gamer οταν του δίνεις copy paste κώδικα σε ένα όμολογουμένος καλύτερο hardware;

      Βέβαια συζήτηση κάνουμε, δεν λέω οτι αυτοι ειναι οι λόγοι που ο κόσμος δεν αγοράζει αλλά για μένα προσωπικά ισχύουν στο 100%.

*