Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Game Pass: Τουλάχιστον 5 νέοι τίτλοι κάθε μήνα

*
Κατά τη διάρκεια του Xbox Daily: Live @ E3 η Microsoft αποκάλυψε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το Xbox Game Pass. Για όσους τυχόν να μην γνωρίζουν, η συγκεκριμένη συνδρομητική υπηρεσία (η οποία έχει ξεκινήσει από την 1η Ιουνίου) σαν δίνει τη δυνατότητα με 9,99 ευρώ να έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 100 τίτλους Xbox One και Xbox 360 (πολύ πιθανό αργότερα και σε τίτλους του αρχικού Xbox), ενώ κάθε μήνα θα εισάγονται κάποιοι νέοι, με αρκετούς να παραμένουν στην υπηρεσία και ταυτόχρονα στο library σας.



Η διαφορά σε σχέση με τις άλλες υπηρεσίες streaming, όπως τα PlayStation Now και Netflix, είναι ότι εγκαθιστάτε κανονικά τα παιχνίδια στο σκληρό σας δίσκο χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν “προβλήματα” στη σύνδεσή σας που θα αλλοιώσουν την εμπειρία σας με κάποιο τίτλο.



Η εταιρεία αποκάλυψε για πρώτη φορά, πως τα νέα παιχνίδια που θα προστίθεται στην υπηρεσία κάθε πρώτη του μήνα θα είναι τουλάχιστον 5, ενώ μερικά θα παραμένου, με τα περισσότερα να αλλάζουν το Νοέμβριο. Τέλος, η συγκεκριμένη υπηρεσία διατίθεται και σε Windows 10, ενώ την πλήρη λίστα με τους τίτλους μπορείτε να τη βρείτε εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*