Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Scarlett: Φήμες για την επόμενη γενιά κονσολών Xbox

*
Τι λένε οι φήμες για τα δύο νέα Xbox που θα κυκλοφορήσουν και αναπτύσσονται με την κωδική ονομασία Xbox Scarlett;

Η Microsoft επιβεβαίωσε δια στόματος Phil Spencer ότι εργάζεται ήδη πάνω στην επόμενη γενιά συστημάτων της, κάτι που είναι μεν απόλυτα φυσιολογικό και αυτονόητο, αλλά αξίζει να σημειωθεί με τη λογική ότι οι εταιρείες δεν συνηθίζουν να το κάνουν και μάλιστα στο πλαίσιο E3 press conferences. Οι πρώτες φήμες έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους και ο Brad Sams (δημοσιογράφος με καλές πηγές από το εσωτερικό της Microsoft) έχει καταγράψει κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία. Σύμφωνα λοιπόν με το σχετικό άρθρο, η νέα γενιά συστημάτων έχει την κωδική ονομασία Xbox Scarlett και θα φέρει στους καταναλωτές δύο διαφορετικές κονσόλες. Η πρώτη θα είναι η τυπική με όλο το σχετικό hardware που ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί.




Η δεύτερη -που συγκεντρώνει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον- είναι τυπικά ένα streaming box που θα υποστηρίξει την επερχόμενη game streaming πλατφόρμα της εταιρείας και αναμένεται να κοστίζει περί τα 100-130 δολάρια. Οι εγκαταστάσεις που έχει η Microsoft σε πολλές χώρες θα επιτρέψει το streaming να είναι πιο ομαλό και η εμπειρία του χρήστη να είναι βελτιωμένη σε σχέση με όσα αντίστοιχα services υπάρχουν αυτήν τη στιγμή. Και οι δύο κονσόλες θα «τρέχουν» τα παιχνίδια που θα κυκλοφορούν (με τη λογική ότι δεν θα υπάρχουν games που θα προορίζονται μόνο για το non-cloud Xbox της επόμενης γενιάς) και η διάθεση των δύο μοντέλων εικάζεται πως θα ξεκινήσει το 2020. Επαναλαμβάνουμε πως όλα τα παραπάνω είναι απλώς φήμες και ως φήμες τα καταγράφουμε και στο Enternity. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Αν πετυχει το streaming box μπαινουμε κι επισημα με τρομερο ενδιαφερον στη νεα εποχη των κονσολων.Κι οπως παντα καθε νεα γενια ειναι ενα ατελειωτο φεστιβαλ πληροφοριων,ενα πανηγυρι του gaming!

      • Sephiroth
      • Και πάλι το θέμα είναι να δούμε τι παίζει σε θέμα ταχυτήτων για το stream, μην έχουμε διακοπές κτλ. Και εδώ παίζει και το πόσο λογικό θα είναι να παίζουν πχ. αντιμέτωποι σε ένα online game χρήστες της απλής και της "stream box" κονσόλας. Ειδικά σε FPS κτλ.

        • Sephiroth
        • Επειδή ακούγαμε για το θέμα του lag τα άπειρα και επί εποχής εξαγοράς της Gaikai από το PlayStation...

        • mysterious
        • Γι'αυτο αναμενεται με μεγαλο ενδιαφερον επειδη αργα ή γρηγορα αυτο ειναι το μελλον στο gaming.To να εχεις την ταπεινη κονσολιτσα σου και να στριμαρεις οποιοδηποτε παιχνιδι χωρις κολληματα μοιαζει τελειο για μενα.

    • PORTAL
    • Ποιος σοβαρος παιχτης Rocket League ή Rainbow Six θα διανοηθει να παιξει μεσω streaming υπηρεσιας; Εδω κοιταμε να εχουμε ενσυρματα χειριστηρια για να μην χανουμε 0,01 του δευτερολεπτου σε input lag και οι αλλοι μας λενε για streaming κονσολες. Και δεν ειναι μονο τα online competitive παιχνιδια. Αντε να παιξεις Super Meat Boy, Trials, ακομη και Dark Souls με εστω και λιγο lag. Δεν γινονται αυτα. Βεβαια καποιος που παιζει God of War και νομιζει οτι ειναι και το καλυτερο παιχνιδι ολων των εποχων κι ολας, δεν θα καταλαβει απολυτως τιποτα..

    • 5--0
    • σηκωνει πολλη συζητηση η κουβεντα με το τι παει να κανει η microsoft πιστευω πως το cloud xbox ειναι ενας πειραματισμος που ειτε θα αποτυχει εμπορικα ειτε θα μιλαμε για το τελος του gaming ετσι οπως το ξερουμε.....θα δειξει βεβαια ενα τετοιο xbox θα κανει χρηση συνδεσεων fiber.....

*