Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε δωρεάν app για την κονσόλα emulation Polymega

*
To Polymega είναι μια κονσόλα που χρησιμοποιείται για emulation και η τιμή της είναι $549. Επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν τα δισκάκια που έχουν με παιχνίδια των: PlayStation, Saturn, TurboGrafx CD, Neo Geo CD και Mega CD, με τα δεδομένα να αντιγράφονται στο αποθηκευτικό μέσο του συστήματος, κάτι που επιτρέπει την αναπαραγωγή κάθε τίτλου δίχως την περεταιρω χρήση του αντίστοιχου οπτικού μέσου. Υπάρχουν extra modules, για τα: NES, SNES, Mega Drive / Genesis, TurboGrafx-16 και N64, που κοστίζουν $80 με $90 και προσφέρουν adapters για να είναι δυνατή η σύνδεση των cartridges, αλλά και ορισμένων από τα χειριστήρια.

Η Playmaji, η εταιρεία που το κατασκευάζει, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Polymega App, που θα είναι δωρεάν και θα παρέχει τις βασικές λειτουργίες της κονσόλας. Οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε disc drive για να αντιγράφουν τα παιχνίδια που έχουν σε CD και στη συνέχεια με τη βοήθεια των emulators του Polymega θα τα αναπαράγουν με την αντίστοιχη εφαρμογή σε PC ή φορητές συσκευές. Θα υπάρχει και η συνδρομητική υπηρεσία Polymega XL, με επιπλέον ευκολίες, όπως αποθήκευση στο cloud, cheat codes, audio player και η δυνατότητα χρήσης third-party patches, όπως για παράδειγμα μεταφράσεις των παιχνιδιών.


Εάν δεν διαθέτετε disc drive, υπάρχει η επιλογή του Polymega Remix που κοστίζει $150, συνδέεται μέσω USB και υποστηρίζει τη σύνδεση cartridges.

H κλειστή beta του app θα ξεκινήσει τον Μάρτιο και πρόσβαση θα έχουν όλοι όσοι έχουν παραγγείλει μέσω της ιστοσελίδας του Polymega.

Όσοι παράγγειλαν το Base Unit ή το Deluxe Bundle πριν τις 31 Δεκεμβρίου 2022, θα έχουν πρόσβαση στις λειτουργίες του Polymega XL κατά τη διάρκεια της beta και δωρεάν συνδρομή για έναν χρόνο όταν ολοκληρωθεί η δοκιμαστική περίοδος του app.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • clapiotis
    • Αυτή η δημοσίευση αποτελεί ξεκάθαρα διαφήμιση παράνομης κονσόλας (είναι νόμιμη -μερικώς- μόνο στις ΗΠΑ) που βασίζεται στο κατέβασμα παράνομων λογισμικών ROM (που είναι παράνομα παγκοσμίως εκτός εάν μένεις στις ΗΠΑ και έχεις ήδη αγοράσει το video game από τον επίσημο κατασκευαστή). Τι δουλειά έχει αυτή η διαφήμιση σε ένα site που ασχολείται με τις επίσημες εταιρείες Sony, Microsoft και Nintendo και τα επίσημα προϊόντα τους, να προωθεί ταυτόχρονα το emulation Polymega της εταιρείας Playmaji από την Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, που το έχουν μηνύσει και οι 3 εταιρείες; Με προσβάλλει αυτή η διαφήμιση ως δημιουργός ηλεκτρονικού υλικού που είμαι και που προσπαθώ να διαφυλάξω την παράνομη επαναχρησιμοποίησή του μέσω internet από άλλους χωρίς να τους ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα.

*