Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανατροπή: Η Microsoft δεν εγκαταλείπει τα Crash Bandicoot και Spyro the Dragon

*
Η Toys for Bob φαίνεται πως δεν πάει πουθενά, παρά τις φήμες που ακούγονταν το τελευταίο διάστημα και μετά την εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που εμφανίστηκαν πριν από μερικές εβδομάδες, το studio έκλεισε κάποια γραφεία του και αρκετοί πίστεψαν πως αυτό θα ήταν και το τέλος εποχής μετά τις πολλές απολύσεις που ανακοίνωσε η Microsoft.

Ευτυχώς, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, αφού ο γνωστός insider Jez Corden και ο Καναδός YouTuber Gyu Eh σημειώνουν πως απλά η ομάδα εργάζεται αυτή τη στιγμή απομακρυσμένα και όχι σε έναν ενιαίο χώρο όπως πριν.


Το ακόμη καλύτερο είναι πως η Microsoft δεν φαίνεται διατεθειμένη να εγκαταλείψει τις σειρές Crash Bandicoot και Spyro the Dragon και πως σίγουρα θα δούμε νέους τίτλους για τα δύο franchises τα επόμενα χρόνια.

Πάλι καλά! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*